• Wengroep voor vierjarigen
  • Kookactiviteiten en dans- en muzieklessen
  • Brengservice naar sportactiviteiten en stagiaires sportopleiding
  • Overbrugging 14.00 - 15.15 uur op ma, di en do, € 9,85 per keer

Schrijf je in

We liggen aan het Jagerspad precies tussen de basisscholen De Hazesprong en NSV II. Er zijn maximaal 160 kinderen in acht groepen per dag. Maximaal twintig kinderen per groep. In de ochtend maakt peutergroep Haasje Over gebruik van deze locatie.

We scheiden de kinderen op leeftijd door gebruik te maken van het gebouw dat uit twee verdiepingen bestaat. Kinderen van vier, die starten op onze bso, worden ingedeeld in een wengroep met leeftijdsgenoten. Daarna stromen zij door naar de andere leeftijdsgroepen die horizontaal zijn opgebouwd.

Naast opvang van kinderen van het reguliere basisonderwijs bieden wij ook opvang aan kinderen van het speciaal onderwijs. Hiervan liggen meerdere scholen in de directe omgeving. We kijken hierbij goed naar hoe kinderen van speciaal onderwijs passen in de groep en letten daarbij op de eigenheid van het kind.

We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van het kind, juist na schooltijd. We bieden activiteiten van onszelf, maar ook van partners. Zo brengen we de kinderen naar diverse sport-, dans- en muziekactiviteiten van externe partners en komen bij ons stagiaires van de sportopleiding in huis. Onze pedagogisch medewerkers bieden daarnaast allerlei creatieve en kook activiteiten. 

Kinderen van basisscholen De Hazesprong en NSV II komen bij ons
Babs

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Babs Kelders en ik werk sinds 2003 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om kwaliteit te leveren die in evenwicht is met inrichting en pedagogische inhoud, ontwikkelingsgericht. Hoe ga je om met kinderen en hoe hebben zij het zo fijn mogelijk. Kinderen mooie en leuke herinneringen geven.

“Maak van je werk een feestje, dan gebeuren er leuke dingen en hebben de kinderen plezier!” zeg ik tegen mijn medewerkers. De bso is groot waardoor er voor kinderen keuze in activiteiten ontstaat: wat wil je doen en met wie. De uitgebreide welkomstgesprekken maken dat ouders goed weten waar ze terecht komen.

Adres

bso Bink Jagerspad
Jagerspad 2
6531 PX Nijmegen
LRKP-nummer 929284094

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30/8.45 uur

Na school tot 18.00 uur / Hazesprong tot 15.15/17.00/18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben zeer tevreden over de hartelijkheid en betrokkenheid van de medewerkers.

Impressie van bso Bink Jagerspad

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten