• Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Te vinden bij het sportcomplex van voetbalclub Juliana'31
  • Spelen met leeftijdgenoten
  • Maximaal veertig kinderen

Schrijf je in

Bijzonder aan deze locatie is dat we hier kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar opvangen. Zodra kinderen acht jaar zijn maken ze de overstap van locatie Broeksingel naar deze locatie. Ze hebben hier veel bewegingsruimte en meer verantwoordelijkheid.

De bso is gehuisvest in clubhuis De Stoof van Sportpark De Broeklanden, Juliana '31. Binnen maken we gebruik van de kantine. Hier staat ook een tafeltennistafel waar de kinderen met veel plezier op spelen. Er wordt ook veel gekookt en gebakken en er is veel aandacht voor creatieve activiteiten. Er is een grote overzichtelijke buitenruimte met veel ruimte plaats voor sport- en spelactiviteiten. We maken gebruik van kunstgrasveld . We gaan ook regelmatig naar de skatebaan die naast het sportveld ligt. Op deze locatie komen maximaal veertig kinderen tegelijk.

Kinderen van De Komeet en De Tovercirkel komen bij ons
Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

In mijn cluster zijn de teams erg betrokken op en met elkaar. Niet alleen door de ‘dorpse’ situatie maar veelal door de intrinsieke gedrevenheid die hen bindt. Wij bieden in de kleine kernen een basisvoorziening die door steeds meer inwoners wordt gevonden en als positief wordt ervaren. We groeien.

Adres

bso Drakenfort Broekkant
Broekkant 39
6581 AC Malden
LRKP-nummer 339449731

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar als je vragen hebt, mijn zoon vindt het cool op de bso.

Impressie van bso Drakenfort Broekkant

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten