• Nieuw gebouw met veel faciliteiten binnen en buiten
  • Onderdeel van brede school Broeksingel

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Drakenfort is onderdeel van brede school Broeksingel. Samen met basisschool De Komeet vormen wij een brede school. In de brede school zijn naast basisschool De Komeet ook een peutergroep, een kinderdagverblijf,  een sporthal en speelotheek gevestigd. We maken gebruik van alle faciliteiten in dit bijzondere gebouw. Er is een extra speellokaal, grote buitenruimte met voetbalkooi, aula met podium en een groot handenarbeidlokaal.

De bso heeft beschikking over drie grote groepsruimten die met elkaar verbonden zijn. Hier is plaats voor maximaal tachtig kinderen. De groepsruimtes zijn ingericht voor een bepaalde leeftijdsgroep. Kinderen kunnen na melding in hun eigen ruimte en bij hun eigen pedagogisch medewerker, ook gebruik maken van de benedenverdieping en de buitenruimte. 

Kinderen van De Komeet en De Tovercirkel komen bij ons
Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

In mijn cluster zijn de teams erg betrokken op en met elkaar. Niet alleen door de ‘dorpse’ situatie maar veelal door de intrinsieke gedrevenheid die hen bindt. Wij bieden in de kleine kernen een basisvoorziening die door steeds meer inwoners wordt gevonden en als positief wordt ervaren. We groeien.

Adres

bso Drakenfort Broeksingel
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRKP-nummer 204355242

Clustermanager

Openingstijden

Voor school van 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters gaan altijd met veel plezier naar deze bso, ook in de vakanties!

Impressie van bso Drakenfort Broeksingel

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten