kdv De Berenboot

  • Twee buitenruimtes
  • Vijf groepen, maximaal 76 kinderen
  • Verticale en horizontale groepen
  • Samenwerking met De Hazenkamp, waardoor Beweegdiploma halen mogelijk is

Nieuw! Elke woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.30 uur is er AltijdOpvang! bij De Berenboot. Dat is opvang voor een paar uurtjes zonder overeenkomst. Lees meer over AltijdOpvang!
 

We hebben vijf groepen. Een daarvan is een babygroep voor kinderen van nul tot twee jaar. Dan drie groepen voor kinderen van nul tot vier jaar en een peutergroep voor de twee- tot vierjarigen. In de alle groepen zitten maximaal zestien kinderen, behalve in de babygroep, daar zijn maximaal veertien kinderen.

Alle groepsruimtes bevinden zich op de begane grond. Het gebouw is licht en de ruimtes zijn groot met hoge plafonds. Ze zijn natuurlijk ingericht op de behoeftes van de kinderen. Dit varieert met de thema’s die we doen.

Buiten spelen de kinderen in een afgesloten binnentuin. De grotere kinderen kunnen in de tuin aan de zijkant van het gebouw. Hier spelen ze vaak samen met de kinderen uit andere groepen. Onze locatie ligt heel dichtbij het Goffertpark. We gaan regelmatig met kinderen naar de kinderboerderij of de natuurtuin.

We werken samen met onze buren, turnvereniging De Hazenkamp. Hierdoor is er de mogelijkheid voor de driejarigen om in de tijd dat ze bij ons zijn, het Beweegdiploma 1 te halen. De medewerkers vertellen je hier graag meer over.
Op vrijdagochtend bieden we peuteryoga.