• Onderdeel van Integraal Kind Centrum De Wieken
  • Drie groepen met 7 tot 14 kinderen
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling

Schrijf je in

Peutergroep De Wieken maakt deel uit van Integraal Kind Centrum De Wieken. Kenmerkend voor een IKC is dat kinderopvang en onderwijs onder één dak zitten en we werken vanuit één pedagogische visie. Bij De Wieken is de pedagogische visie verbonden aan de Daltonvisie.

We hebben drie groepen variërend van zeven tot veertien kinderen.

Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend hebben we een Startgroep van veertien kinderen. Kinderen met een VVE-indicatie hebben voorrang. Deelname van ouders aan thema-bijeenkomsten is verplicht. Hiernaast is er een extra groep op dinsdag-, woensdag-, en vrijdagochtend van zeven kinderen. 

Op woensdag- en donderdagochtend hebben we een Schakelgroep voor peuters van drie jaar. Deze groep bestaat uit zeven peuters. In deze groep komen ook kleuters van de groepen 1 en 2.

Op dinsdagochtend zijn er beweeglessen voor de oudste peuters. De peutergroep deelt de ruimtes met de bso. Naast een peutergroep is er ook een kinderdagverblijf in dezelfde vleugel van het gebouw. 

We gaan graag samen naar buiten. We hebben een omheinde speelplaats waar de kinderen naar hartenlust kunnen rennen en ravotten.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Euronews afbeelding

 

Riet

Maak kennis met de directie

Wij zijn Riet Mous (r) en Angelien van Beekveld (l). Wij vormen de directie van kindcentrum De Wieken.

Onze uitdaging is dat we met het hele team (onderwijs en kinderopvang) een Dalton-IKC ontwikkelen waar alle kinderen en ouders uit de wijk welkom zijn en zich welkom voelen.

Wij zijn een  Integraal KindCentrum waarbij we alles onder één dak hebben: kinderdagverblijf, peutergroep, basisschool, buitenschoolse opvang en activiteitenplein. Hierdoor realiseren wij een doorgaande ontwikkel-/leerlijn voor kinderen van nul tot dertien jaar. Als extra hebben wij een startgroep met extra aandacht voor de individuele ontwikkeling van kinderen van twee en drie jaar en een schakelgroep voor de overgang van peuters naar de kleuterklas. En dit alles doen we in een prachtige en ruime buitenomgeving.

Adres

pgr De Wieken VVE
Floraweg 69
6542 KB Nijmegen
LRKP-nummer 319887029

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur

Woensdag van 8.45 tot 12.15 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ze organiseren altijd leuke activiteiten met de kinderen zodat ze een fijne tijd hebben.

Impressie van pgr De Wieken VVE

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten