Snelle en gezonde afhaalmaaltijden

Snelle en gezonde afhaalmaaltijden

We weten hoe hectisch het kan zijn om na een drukke dag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. BliXem Kookt maakt een einde aan het gedoe. Bij het ophalen van je kind(eren) kun je bij een aantal locaties meteen een verse maaltijd meenemen. Even opwarmen en direct aan tafel! Zo hou je tijd en energie over om te horen wat iedereen die dag heeft meegemaakt. Bekijk hier bij welke locaties dit mogelijk is.

Bestel een maaltijd

Gezonde en snelle maaltijd

Bij KION vinden we gezond eten en leven heel belangrijk. Daarnaast weten hoe hectisch de doordeweekse avonden verlopen. We maken het je graag makkelijk, kiezen tussen gezond of snel hoeft niet meer met BliXem Kookt. De gevarieerde maaltijden van BliXem sluiten perfect aan op het voedingsbeleid van KION. Je kunt elke keer kiezen tussen een vegetarische maaltijd of een maaltijd met vlees of vis. Sluit de dag goed af met een gevulde paprika met geitenkaas en noten, roti met kip of tahoe of bijvoorbeeld aubergineballetjes met parmezaan. 

Blixem

De samenwerking tussen KION en BliXem is ontstaan door het delen van een gezamenlijke visie. Beide organisaties zetten het maatschappelijke aspect voorop. KION wil ouders ontzorgen in de opvoeding van hun kind(eren). BliXem geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. Met de vers bereide maaltijden van BliXem stimuleren we het sociale eetmoment met het gezin. Rondom alle drukte is dit een mooi moment om elkaar de volle aandacht te geven. Samen aan tafel en genieten van de verhalen en belevenissen!

 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer