Kom gezellig met je hele gezin naar het KION Kinderfestival! Jullie zijn van harte welkom op zondag 15 september tussen 10.00 en 19.00 uur in Openluchttheater de Goffert.

Geniet met elkaar van het lekkere festivalsfeertje. Er zijn leuke shows en te gekke activiteiten voor kinderen tot dertien jaar. Flaneer nog even over de festivalmarkt en laat je verrassen door de grandioos lekkere bites van de verschillende foodtruckjes. Voor iedere leeftijd valt er heel veel te beleven!

De toegang en de voorstellingen op het hoofdpodium zijn gratis. Voor deelname aan een spel, activiteit of workshop hebben de kinderen een speelkaart nodig. Deze zijn te koop aan de kassa (alleen pin) op het festivalterrein.

Zo was het kinderfestival vorig jaar! 

Praktische informatie

Datum en tijd

Zondag 15 september van 10.00 tot 19.00 uur.  

Locatie

Openluchttheater De Goffert in Nijmegen.

Prijzen

De toegang en de shows op het hoofdpodium zijn gratis. Om deel te nemen aan de overige programmaonderdelen hebben kinderen een speelkaart nodig. Deze kun je kopen aan de kassa bij de ingang van het festivalterrein. Tarieven en het programma worden in augustus bekend gemaakt. Ouders mogen de kinderen altijd (gratis) begeleiden bij de activiteiten. 

Programma en plattegrond

Het programma zit bomvol met optredens, workshops en activiteiten voor kinderen van nul tot dertien jaar. Midden augustus maken we bekend maken wat je precies bij het KION Kinderfestival kunt verwachten! Bij binnenkomst ontvang je een festivalflyer met plattegrond van het terrein en het programma. Daarnaast ontvang je een armbandje voor de kinderen om een telefoonnummer op te noteren voor het geval jullie elkaar even uit het oog verliezen. 

Vervoer

We adviseren om op de fiets naar het festival te komen, er zijn verschillende fietsenstallingen beschikbaar om je fiets te stallen. Kom je toch met de auto dan kun je deze parkeren aan de Steinweg of de Slotemaker de Bruïneweg.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten aanwezig op het festival. Ook zijn er mindervaliden-toiletten en verschoningsplekken aanwezig.

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig en medisch hulpverleners lopen rond.