De beste gastouders vind je bij KION. Ze worden zorgvuldig door ons getoetst en zijn zorgzaam, flexibel inzetbaar en gedegen opgeleid. Onze gastouders ondersteunen je echt in de opvoeding van je kind. Ze werken vanuit dezelfde pedagogische visie als op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang, maar dan vanuit huis. Dit kan zijn bij de gastouder, of bij jou thuis. Gastouderopvang is bovendien flexibel en goedkoper dan het kinderdagverblijf. Het verschil kun je zien in het tariefoverzicht, Voor de bemiddeling rekenen we in 2018 een voordelig gezinstarief van € 62,50 per maand. Daarnaast betaal je alleen voor de uren die je nodig hebt. En als je gastouder ziek is of op vakantie, bieden wij vervangende opvang aan. 

Wij regelen het

Ons professionele gastouderbureau zoekt voor jou de gastouder die het beste past bij jouw wensen. Heb je zelf al een gastouder? Dan adviseren wij je om deze bij ons in te schrijven. Want je kunt alleen kinderopvangtoeslag aanvragen over je gastouderopvang, als dit is geregeld via een gastouderbureau. De netto kosten voor gastouderopvang bereken je nu gemakkelijk en snel met onze Rekenhulp.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met het gastouderbureau. Het contact loopt zoveel mogelijk met dezelfde persoon. Dat is wel zo vertrouwd. 

Heb je al opvang bij een gastouder en wil je iets veranderen? Vul dan een wijziging 'overeenkomst van opdracht' in. 

Gastouder worden?

Wil je zelf gastouder worden? Meld je dan bij ons aan. Wij koppelen je dan zo snel mogelijk aan een vraagouder. Heb je hiervoor de juiste opleiding? Kijk even op de site van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten