In onze kinderdagverblijven krijgen kinderen vanaf acht weken tot vier jaar de ruimte om te groeien. Je kind speelt en leert samen met andere kinderen. Kinderen kunnen de hele dag bij ons terecht. Halve dagen, flexibele opvang en af en toe een dag extra kan bij een aantal van onze locaties.

Voor vragen en de mogelijkheden wat betreft vervroegde en verlengde opvang, halve dagen en flexibele opvang kun je terecht bij Klantrelaties.

Speciaal beleid voor baby's

Voor baby’s hebben we een speciaal beleid ontwikkeld, met als belangrijkste punt het rustig en aandachtig bezig zijn met baby’s. Vooral het verschonen en voeden benutten we als contactmomenten. We praten en lachen met de baby en geven de tijd om te reageren. Zo ontstaan hele gesprekken.

Voor baby’s vinden we een rustige omgeving belangrijk. Er liggen niet teveel speeltjes in de box, maar ook niet te weinig en houden de ruimte, voor zover mogelijk, rustig en overzichtelijk.

Baby’s willen bewegen. Daarom laten we baby’s, als ze iets groter zijn, zoveel mogelijk op de grond spelen. Hier kunnen ze rollen, kruipen en zich optrekken. We hebben in groepsruimtes een afgeschermde plek waar baby’s veilig spelen.

Onze pedagogisch medewerkers van de kinderdagverblijven kunnen alles over ons babybeleid vertellen.

Meer weten?

Op elke locatiepagina vind je informatie over de openingstijden, contactgegevens en specifiek aanbod zoals Voor- en Vroegschoolse Educatie.

Kom je liever eerst zelf kijken, dan ben je van harte welkom bij een locatie bij jou in de buurt. Je kunt hiervoor rechtsreeks contact opnemen met de locatie van jouw keuze of je vult het formulier in Rondleiding aanvragen.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kun je terecht bij Klantrelaties. We zoeken graag samen met je naar dat wat het beste bij jullie past!