Noodopvang voor ouders met cruciale beroepen - vanaf 8 juni alleen ouders die in de zorg werken

We willen ouders met cruciale beroepen goede kinderopvang bieden met maximale flexibiliteit. Tot 8 juni zijn twee van onze locaties van 6.00 tot 23.00 uur open voor hun kinderen van 0 tot 12 jaar. Deze opvang is ook voor ouders met cruciale beroepen die nog geen klant waren bij KION. Je betaalt geen extra kosten voor deze opvang.

Voordat je je kind(eren) brengt, vraag je de opvang aan tijdens kantoortijden via 024 360 20 58.

LET OP: Ben je al klant bij KION?  Dan kun je tijdens reguliere openingstijden terecht bij je eigen, vertrouwde locatie. Dit geldt ook als je extra dagen nodig hebt of wilt ruilen. Je hoeft dus geen extra formulier in te vullen maar vraagt dit aan via het Ouderportaal.

Eerste keer bij Jump of Dribbel? 

Dribbel en Jump zijn geschikt gemaakt voor de langere opvangtijden. Er zijn extra bedden voor grotere kinderen geplaatst en we verzorgen de maaltijden. En natuurlijk is er een ervaren team van gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. 

Kinderen zijn op deze tijden (6.00 tot 23.00 uur) welkom bij:

  • Kindercentrum Jump aan de Griftdijk 91, Nijmegen Noord
  • Kindercentrum Dribbel aan de Koningslaan 7, Molenhoek

Houd er rekening mee dat de eerste keer brengen circa 15 minuten extra tijd kost. Samen met een pedagogisch medewerker vul je een formulier in over je kind waarmee we informatie krijgen over eten, slapen en gewoontes en we maken een foto. De informatie van je kind wordt gedeeld in het team zodat we zo goed mogelijk voor hem/haar kunnen zorgen.