Tussen de middag bieden wij tussenschoolse opvang bij basisscholen in de regio. Kinderen komen bij ons lunchen, ontspannen en doen nieuwe energie op voor het middagprogramma van school. De basisscholen waar wij de tussenschoolse opvang verzorgen hebben ieder een eigen locatiepagina op deze website. Daarop staat wie de overblijfcoördinator is en wat de overblijftarieven zijn. Bij elke school waar we de tussenschoolse opvang verzorgen ligt een overblijfprotocol. Hierin staan alle afspraken over bijvoorbeeld lestijden, accommodatie en regels voor de kinderen.

Wat zijn de spelregels

  • Er zijn twee mogelijkheden: een strippenkaart voor 10 keer overblijven of op vaste dag(en) per week via de overeenkomst;
  • Een strippenkaart is geldig tot kind de basisschool verlaat;
  • Om de week overblijven kan alleen met een strippenkaart;
  • De strippenkaart is overdraagbaar binnen het gezin;
  • Bij heel sporadisch overblijven kan een strippenkaart gedeeld worden door twee kinderen uit hetzelfde gezin;
  • Betaling via de overeenkomst: van de 40 schoolweken factureren wij maar 37 weken om studiedagen, feestdagen en schooluitstapjes te compenseren. De kosten verdelen en factureren we over 12 maanden.

Hoewel tussenschoolse opvang een vorm van kinderopvang is, valt het niet onder de Wet kinderopvang. Hiervoor kun je dus geen kinderopvangtoeslag van de belastingdienst aanvragen.

Tussenschoolse opvang uitbesteden aan ons?

Basisscholen of oudercommissies van basisscholen die belangstelling hebben om de tussenschoolse opvang uit te besteden kunnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..