• Start per schooljaar 2021-2022
  • Onder één dak samen met school
  • Eén groep
  • Kleinschalig en vertrouwd
  • Grote buitenspeelplaats

Schrijf je in

Pand peutergroep AppelternBij buitenschoolse opvang Appeltern stimuleren we kinderen om hun talenten te ontdekken. Ieder kind doet dit op zijn eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

Buitenschoolse opvang Appeltern zit samen met peutergroep Appeltern in hetzelfde gebouw als basisschool Gravin van Rechteren. De samenwerking met school biedt veel kansen met aandacht voor de doorgaande leerlijn. We creëren themahoeken waarin de kinderen samen kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

Er is een grote buitenspeelplaats waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

bso Appeltern
Gentenhof 10
6629 AX Appeltern
LRK-nummer 278012565

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:
    14.00-18.00 uur*
di:      14.00-18.00 uur*
woe:   gesloten**
do:     14.00-18.00 uur*
vr:      gesloten**

*Voor kinderen van de Gravin van Rechterenschool gelden de openingstijden: 14.15-18.00 uur.
**Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Schoolvakanties

Bij bso Beneden-Leeuwen