• Open vanaf 8 mei 2023
  • Horizontale groep
  • Schoolvakanties en studiedagen bij bso Beneden-Leeuwen

Schrijf je in

Bij bso Beneden-Leeuwen Rosmolen halen we de kinderen na schooltijd op in school en gaan daarna gezamenlijk te voet naar de groep.

De kinderen maken, naast de basisgroep, altijd onder begeleiding gebruik van de buitenruimte. Voor activiteiten kan de groep gebruik maken van de sporthal in hetzelfde gebouw.

In de vakanties en tijdens studiedagen gaan kinderen naar bso Beneden-Leeuwen op de Leliestraat 26a. Ook voorschoolse opvang vindt plaats bij bso Beneden-Leeuwen.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

bso Beneden-Leeuwen Rosmolen
Leliestraat 19
6658 XN Beneden-Leeuwen
LRK-nummer 120445463

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:
    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten
do:     14.00 - 18.00 uur
vr:      gesloten

Schoolvakanties bij bso Beneden-Leeuwen.