• Samenwerking met De Mariaschool
  • In Kulturhus D’n Dulper
  • Ruime buitenspeelplaats

Schrijf je in

Welkom bij buitenschoolse opvang Boven-Leeuwen

Bij buitenschoolse opvang Boven-Leeuwen komen kinderen van 4 tot 13 jaar. Het is een kleinschalige locatie met één groep waar alle leeftijden samen spelen. De groepsruimte zit in dezelfde vleugel als de basisschool, waardoor de omgeving bekend is. De kinderen maken naast de basisgroep gebruik van verschillende ruimtes: de speelzaal en het speelplein. In de vakanties gaan de kinderen naar bso Beneden-Leeuwen.

Een dag bij bso Boven-Leeuwen

Na schooltijd komen de oudste kinderen zelfstandig naar de bso-ruimte. De jongste kinderen worden gebracht door de leerkracht, of worden door de pedagogisch medewerkers opgehaald. De kinderen krijgen iets te drinken en eten fruit en/of groente. Naast het vrije spel wordt door de pedagogisch medewerkers een activiteit aangeboden waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Dit varieert per dag van iets knutselen, bakken of koken, een bouwwerk timmeren of oude apparaten uit elkaar halen. Eigen inbreng en ideeën van de kinderen wordt hierin erg gewaardeerd en aangemoedigd. Gaandeweg de middag is er nog ruimte voor een gezond tussendoortje.

De binnen- en buitenruimte

We maken veel gebruik van de speelzaal; hier lopen we op blote voeten of gymschoenen en kunnen de kinderen lekker rondrennen, klimmen en springen. De pedagogisch medewerkers vertellen met welke toestellen en materialen de kinderen wel en niet mogen spelen. Ook spelen we veel op het plein van de basisschool.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

bso Boven-Leeuwen
Past. Schoenmakersstraat 5a
6657 CB Boven-Leeuwen
LRK-nummer 472725890

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       gesloten
woe:   gesloten
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       gesloten

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:    gesloten
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       gesloten

Kinderen gaan op vrijdagen naar bso Beneden-Leeuwen.

Schoolvakanties
8.00 tot 18.00 uur 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer