• Onderdeel van kindcentrum De Buut
  • Vier groepen in de leerpleinen van school
  • Tuin ingericht op natuurbeleving met veel uitdagingen
  • Wij gaan naar zwemles!

Schrijf je in

Bij De Buut stimuleren we kinderen om zelf de wereld te ontdekken. Ieder kind doet dit op het eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

Elke dinsdag gaan we met een aantal kinderen naar het Erica Terpstrabad voor zwemles. Meer informatie via clustermanager Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er zijn vier bso groepen. Deze zijn in school op het leerplein. De bso maakt gebruik van ruimtes beneden als boven. Hier hebben we een kinderkeuken, een speellokaal met een podium en ruimtes waar de kinderen allerlei activiteiten kunnen doen zoals knutselen, lezen, puzzelen en gezelschapsspelletjes.

De tuin is nieuw aangelegd en speciaal ingericht op natuurbeleving met veel nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te klimmen en klauteren, ontdekken, schommelen of om samen te sporten/voetballen.

De bso is onderdeel van kindercentrum De Buut: samen met school en het kinderdagverblijf werken we intensief samen waarbij we de kinderen centraal stellen.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van basisschool De Buut komen bij ons.
Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in samenwerking met school een mooi aanbod aan opvang en ontwikkeling neer te zetten. Om op deze manier het beste uit het kind te halen, goed zicht hebben en houden op de ontwikkelingen van het kind en zijn omgeving.

Mijn cluster bestaat uit kindercentra met een doorgaande lijn met school met een kinderdagverblijf waar kinderen buiten slapen, een buitenschoolse opvang waar kinderen zwemles krijgen en een leeftijd gericht aanbod voor de peuters.

Adres

bso De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRK-nummer 248953825

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   07.30 - 08.30 uur
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       07.30 - 08.30 uur

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang tot 18.30 uur mogelijk.

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang van 7.30 uur tot 18.30 uur mogelijk.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Jullie doen leuke activiteiten en bieden een lekkere maaltijdservice!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.