• Onderdeel van brede school De Geldershof
  • Maximaal 99 kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en peutergroep

Schrijf je in

Bso De Geldershof is gevestigd in een nieuw gebouw, dat we delen met basisschool, kinderdagverblijf en peutergroep De Geldershof.
Kinderen spelen behalve in de eigen ruimtes, ook in het speellokaal, het technieklokaal en de keuken van de basisschool. De groepsruimtes zijn geschikt en aangepast aan het aantal en de leeftijd van de kinderen. Bij bso De Geldershof komen maximaal 99 kinderen.

We hebben de beschikking over een nieuwe, natuurlijk ingerichte tuin en een voetbalveld, waar de kinderen met veel plezier spelen. We vinden het belangrijk om het hele jaar met de kinderen naar buiten te gaan en zijn dan actief met diverse bewegingsactiviteiten.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van basisschool De Geldershof komen bij ons
Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

bso De Geldershof
Laauwikstraat 9
6663 CD Lent
LRK-nummer 132248219

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
wo:     gesloten*
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       gesloten*
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.30 - 18.00 uur 
do:      15.00 - 18.00 uur 
vr:       gesloten*
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties

Schoolvakanties
8.00 tot 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.30 uur mogelijk.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De activiteiten en het vakantieprogramma zijn echt top! Leuk dat er zoveel voor de kinderen georganiseerd wordt. Mijn zoon moest in het begin erg wennen maar mede door deze activiteiten (en het indianenfeest!) is hij nu heel enthousiast over de bso.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.