• Onderdeel van brede school De Geldershof
  • Maximaal honderd kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en peutergroep

Schrijf je in

Bso De Geldershof is gevestigd in een nieuw gebouw, dat we delen met basisschool, kinderdagverblijf en peutergroep De Geldershof.
Kinderen spelen behalve in de eigen ruimtes, ook in het speellokaal, het technieklokaal en de keuken van de basisschool. De groepsruimtes zijn geschikt en aangepast aan het aantal en de leeftijd van de kinderen. Bij bso De Geldershof komen maximaal honderd kinderen.

We hebben de beschikking over een nieuwe, natuurlijk ingerichte tuin. We vinden het belangrijk om het hele jaar met de kinderen naar buiten te gaan en zijn dan actief met diverse bewegingsactiviteiten.

Kindercentrum De Geldershof is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool De Geldershof komen bij ons
Karin

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Karin Klaassen en ik werk al heel lang bij KION bij diverse locaties en wijken.

Mijn werkplezier ontstaat door samen met anderen te denken in mogelijkheden en zien dat het goed is. Als ik blije kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers zie ontstaat energie, plezier en creativiteit.

In mijn cluster valt voor ouders, kinderen en medewerkers iets te kiezen: (groen) kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. We werken nauw samen met partners binnen de Brede School en medewerkers worden, waar mogelijk, breed ingezet. Zo is het voor ouders en kinderen fijn dat ze de pedagogisch medewerker van het kinderdagverblijf weer tegenkomen bij de buitenschoolse opvang.

Adres

bso De Geldershof
Laauwikstraat 9
6663 CD Lent
LRKP-nummer 132248219

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De activiteiten en het vakantieprogramma zijn echt top! Leuk dat er zoveel voor de kinderen georganiseerd wordt. Mijn zoon moest in het begin erg wennen maar mede door deze activiteiten (en het indianenfeest!) is hij nu heel enthousiast over de bso.

Impressie van bso De Geldershof

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten