• Opvang voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar
  • Drie groepen met in totaal maximaal 30 kinderen
  • Voorschoolse opvang mogelijk

Schrijf je in

Deze locatie is speciaal voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar. Jongere kinderen vangen we op bij onze locatie in het centrum. De bso deelt het pand met kinderdagverblijf De Kroon.

Op dinsdag maken we gebruik van de sporthal onder basisschool Petrus Canisius bij onze locatie aan Stevenskerkhof.

We hebben drie groepen met in totaal maximaal dertig kinderen. We hebben twee ruimtes en een aangrenzende buitenruimte. Daarnaast trekken we er graag op uit. Naar de Waal, het park en soms de stad in om een boodschap te doen. Zo bieden we de kinderen variatie.

We zijn open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag, vrijdag en in de vakanties zijn de kinderen bij bso De Buut aan de Hugo de Grootstraat. Medewerkers van bso De Kroon zijn dan ook aanwezig bij De Buut waardoor ieder kind zich vertrouwd voelt.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

 

Kinderen van basisschool Petrus Canisius komen bij ons.
Louise

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Louise Buijs en ik werk bij KION sinds 2006.

Mijn grootste voldoening is als mijn teams en medewerkers met veel plezier en passie hun werk kunnen doen en dat kinderen en ouders de kinderopvang ervaren als een tweede thuis.

Er heerst een fijne en gastvrije sfeer bij de locaties rond het centrum van Nijmegen. Er wordt hard gewerkt maar ook dikwijls gelachen samen met de kinderen en de ouders.
Het zijn zelfstandig werkende teams met deskundige pedagogisch medewerkers die graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen en verantwoordelijkheden durven nemen.

Adres

bso De Kroon Kronenburgersingel
Kronenburgersingel 271
6511 AS Nijmegen
LRK-nummer 789256952

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

Altijd opvang. Altijd in de buurt.