• Gevestigd in basisschool De Zilverberg
  • Grote buitenruimte
  • Verschillende speelhoeken
  • Vakantie-opvang is bij bso Drakenfort in Malden

Schrijf je in

De bso zit in basisschool De Zilverberg in hartje Overasselt. Hier hebben we een groepsruimte en maken we gebruik van de aula en de speelzaal van de basisschool. Bso De Nisse heeft een capaciteit van maximaal dertig kinderen, die allemaal afkomstig zijn van basisschool De Zilverberg.

We maken gebruik van het grote speelplein van school. Dit is een uitdagende plek. Bij slecht weer hebben we de mogelijkheid om in de gymzaal van school te spelen. 

De opvang in de vakanties is bij bso Drakenfort in Malden.

Kinderen van basisschool De Zilverberg komen bij ons
Marieke

Algemeen

Bij deze bso hebben we een bso coördinator en een clustermanager. De bso coördinator is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de bso.

Maak kennis met de bso-coördinator

Mijn naam is Marieke Goedvriend en ik werk sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker ben ik aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heb ik een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij de locaties van dit cluster. Vanaf februari 2018 ben ik ook bso coördinator en ben ik scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Adres

bso De Nisse
Koningin Julianastraat 6
6611 BR Overasselt
LRKP-nummer 177030069

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn zeer professioneel, kindgericht en doen leuke activiteiten die passen bij de tijd van het jaar. Heel fijn zijn de sportinstructeurs die aan de slag gaan met de oudere en sportieve kinderen.

Impressie van bso De Nisse

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten