• In hetzelfde gebouw als brede school Prins Maurits
  • Voor iedere leeftijd leuke activiteiten
  • Kinderen doen mee aan activiteitenprogramma van Bindkracht 10

Schrijf je in

Welkom bij kinderopvang De Prins

Ben jij op zoek naar kinderopvang in de wijk Zwanenveld in Nijmegen? Een plek waar jij je kind met een gerust hart achterlaat en waar hij of zij een fijne tijd beleeft? Dan ben je bij Kindercentrum De Prins aan het juiste adres. Bij De Prins vind je een kinderdagverblijf, peutergroep (ook wel bekend als peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang onder één dak. En dat allemaal in een prachtig nieuw pand waar ook brede school Prins Maurits zit. Makkelijk toch?

Over bso De Prins

Bij bso De Prins kan je kind gebruik maken van voorschoolse, naschoolse én vakantieopvang. De bso zit in het schoolgebouw van brede school Prins Maurits. Gaat jouw kind naar de basisschool? Dan zoekt hij of zij buiten schooltijd natuurlijk genoeg uitdaging. Bij De Prins vindt jouw kind het zeker leuk. Onze bso-kinderen mogen meedoen met de leeftijdsgerichte activiteiten die welzijnsorganisatie Bindkracht 10 organiseert. Wat dacht je van figuurzagen of de meiden knutselclub? Maar natuurlijk organiseren wij ook onze eigen activiteiten. En de 8+ kinderen kunnen na schooltijd even heerlijk chillen op de kussens op onze vide. Buitenspelen doen we natuurlijk ook. Op het schoolplein. Een balletje trappen of racen op de skelter. Ook hier is genoeg te doen voor alle kinderen.

Hoe ziet de bso eruit?

Onze bso zit in hetzelfde ruimte als welzijnsorganisatie Bindkracht 10.

De groepsindeling

Er komen iedere dag maximaal 33 kinderen bij ons spelen die we over 2 groepen verdelen.

Kinderen van basisschool Prins Maurits komen bij ons
Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION. 

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VE+ programma’s. 

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voorschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

bso De Prins
Zwanenveld 25-24
6538 NK Nijmegen
LRK-nummer 220358448

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:    07.30 - 08.30 uur 
di:      07.30 - 08.30 uur 
woe: 
07.30 - 08.30 uur 
do:     07.30 - 08.30 uur
vr:      07.30 - 08.30 uur 
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 uur ook mogelijk.

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      15.15 - 18. 00 uur
vr:        11.45 - 18. 00 uur

Vakanties
08.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Al 5 jaar een vast gezicht op de groep; daarnaast is er enig verloop geweest maar daardoor geen storende factor. Goede samenwerking met buitenschoolse activiteiten. Wij zijn erg tevreden en trots op onze bso!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.