• We maken gebruik van de sportzaal!
  • Maximaal 44 kinderen in twee groepen
  • Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart

Schrijf je in

Leuk dat je een kijkje neemt op de locatiepagina van buitenschoolse opvang De Reuzepas.
Samen met het kinderdagverblijf en de peutergroep vormen wij een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. Bij de buitenschoolse opvang komen maximaal 44 kinderen per dag, verdeeld over 2 basisgroepen. Ook bieden wij voorschoolse en tussenschoolse opvang. Zeer praktisch en alles onder één dak.

Samenwerking in 't Hart

Wij zitten in het mooie MFA ’t Hart en daar werken we samen met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebeid van gezamenlijke activiteiten en bij het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal en de bibliotheek.

Vertrouwde kinderopvang

Onze pedagogisch medewerkers verzorgen zowel de voorschoolse, tussenschoolse als buitenschoolse (na school en in vakanties) opvang. Voor het kind is het fijn als het overal bekende personen ziet. Ook de overdracht van kind, ouders, school en opvang kan op deze manier snel en duidelijk verlopen omdat de lijntjes kort zijn. Samen met de kinderen spreken we af wat ze gaan doen na school. Daarnaast werken we met een thema waar de kinderen zelf keuzes voor activiteiten maken.

Vakantie op de bso

In de schoolvakanties zijn we de hele dag open en maken we samen met de kinderen een speciaal vakantieprogramma. Uitstapjes horen daar natuurlijk ook bij. Tijdens studiedagen zijn we ook de hele dag open.

Wil je een keer komen kijken, loop gerust even binnen of maak een afspraak. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Kinderen van basisschool De Reuzepas komen bij ons
Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk sinds 1989 bij KION.

Ik geniet als ik kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken. Dat ze met fijne herinneringen naar huis gaan. Het is voor mij een uitdaging om de pedagogisch medewerkers voldoende tools te kunnen geven om dit waar te kunnen maken. Maar ook dat zij hun pedagogische vaardigheden optimaal kunnen inzetten om de ontwikkeling van ieder kind te kunnen volgen en stimuleren.

De uitgebreide rondleidingen en kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je als ouder goed op de hoogte bent wanneer je kind start. We nemen de tijd voor je tijdens breng- en haalmomenten.
We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

bso De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer 216378667

Clustermanager

Openingstijden

Wij sluiten aan op de tijden van school

ma:    7.30 - 18.00 uur
di:      7.30 - 18.00 uur
woe:  7.30 - 18.00 uur
do:    7.30 - 18.00 uur
vrij:   7.30 - 18.00 uur

In de vakantie vanaf 8.00 uur,

op aanvraag vanaf 7.30 uur.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • In de vakanties worden leuke activiteiten gedaan.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.