• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel en afwisselende activiteiten

Schrijf je in

Bso De Ruyter biedt voor- en naschoolse opvang bij basisschool De Ruyter in Weurt. Onze buitenschoolse opvang biedt de kinderen een huiselijke omgeving. Wij staan voor een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën en de belevingswereld van de kinderen.

Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal en pedagogisch medewerkers staan continu klaar om jouw kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Er is een prettige en open samenwerking met school en onze manier van werken is op elkaar afgestemd.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier we jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en dat zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze kinderopvang.

Wil je meer of andere informatie, stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord!

Kinderen van basisschool De Ruyter komen bij ons.
Selma

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Selma de Bruijne en ik werk bij KION sinds september 2019.

Mijn werkdagen zijn divers van aard waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn! Naast aansturing van locaties ligt mijn focus op (zorg)netwerken en samenwerking met (school)directies voor het ontwikkelen van Kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar. 

Bij ons draait het met nadruk om een zorgvuldige ontwikkeling en staat elke dag volop in het teken van groei. Jullie unieke, krachtige en ontdekkende kinderen zijn bij ons in goede handen.

Adres

bso De Ruyter
Kapittelweg 2b
6551 EB Weurt
LRK-nummer 283636683

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   In overleg*
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       In overleg*
*Neem contact op met Klantrelaties voor de mogelijkheden.

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur
*Neem contact op met Klantrelaties voor de mogelijkheden.

Schoolvakanties
Opvang bij bso Montijn van 7.30 tot 18.00 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.