• Bij basisschool De Oversteek
  • Drie verticale groepen
  • Kinderen van 8 jaar en ouder
  • Elke dag een creatieve en/of sportieve activiteit
  • Warme maaltijd mogelijk

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang De Sprong ligt op sportpark Nieuw Balveren in Nijmegen-Noord. We maken gebruik van twee kunstgrasvelden, een skatebaan en een basketbalveld in de buurt. Binnen maken we gebruik van de kantine van voetbalvereniging OSC. Hier starten we de middag samen aan tafel met wat eten en drinken.

Bso voor 8 jaar en ouder

Bij bso De Sprong in Nijmegen-Noord komen kinderen van 8 jaar en ouder. We stemmen het programma ook af op deze leeftijdsfase. Je kind heeft zelf de keuze of hij of zij mee wil doen aan de gezamenlijke activiteit, of liever gaat knutselen, chillen, bouwen of iets anders waar hij of zij zin in heeft. Zo kan elk kind de middag doorbrengen op zijn of haar eigen manier. In samenspraak met jou krijgt je kind meer vrijheid om zelfstandig buiten het terrein te spelen. 

Basisscholen bij bso De Sprong

Bij bso De Sprong komen kinderen van basisscholen SamSam, De Oversteek, De Uitdaging en De Windroos. We halen de kinderen aan het eind van de schooldag op. Met toestemming van ouders komen sommige kinderen ook zelfstandig naar de bso.

Kinderen van 4 tot 8 jaar gaan naar bso Jump, bso Ondersteboven en bso De Uitdaging

Wat vinden de ouders van bso De Sprong:
'Zomaar een gesprek aan de keukentafel...' 

Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

bso De Sprong
Stationsstraat 24A
6515 AB Nijmegen
LRK-nummer 222132917

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Elke dag van 07.30 - 08.30 uur bij bso Ondersteboven

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   Opvang bij bso Jump
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       Opvang bij bso Ondersteboven

Schoolvakanties
07.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn erg flexibel en zoeken mee naar een oplossing; je krijgt goede informatie als er iets is met je kind en ze hebben leuke creatieve ideeen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.