• Bij basisschool De Oversteek
  • Drie verticale groepen
  • Kinderen van 8 jaar en ouder
  • Elke dag een creatieve en/of sportieve activiteit
  • Warme maaltijd mogelijk

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang in Nijmegen Noord

Buitenschoolse opvang De Sprong ligt op sportpark Nieuw Balveren in Nijmegen-Noord. We maken gebruik van een kunstgrasveld naast de kantine, de skatebaan en een basketbalveld in de buurt. Binnen maken we gebruik van de kantine van voetbalvereniging OSC. Hier starten de kinderen in hun eigen basisgroep de middag aan tafel met wat eten en drinken. 

Bso voor groep 6, 7 en 8

Bso Ondersteboven, bso Jump en bso De Sprong horen bij elkaar. Bij bso Ondersteboven komen kinderen van groep 1 en 2; Bij bso Jump komen kinderen van groep 3, 4 en 5 en bij bso De Sprong komen kinderen vanaf groep 6. De kinderen blijven het hele schooljaar in dezelfde groep. Na de zomervakantie gaan de kinderen naar de nieuwe locatie die bij hun leergroep hoort. We werken binnen de locaties met verticale groepen.

Een dag bij bso De Sprong

Bij buitenschoolse opvang De Sprong stemmen we de activiteiten voor de kinderen af op deze leeftijdsfase. We halen de kinderen op bij school, maar in overleg met jou kan je kind ook zelfstandig naar de bso komen. Je kind heeft zelf de keuze of hij of zij mee wil doen aan de gezamenlijke activiteit, of liever gaat knutselen, chillen, bouwen of iets anders waar hij of zij zin in heeft. Zo kan elk kind de middag doorbrengen op zijn of haar eigen manier. In samenspraak met jou krijgt je kind meer vrijheid om zelfstandig buiten het terrein te spelen. De kinderen hebben alle gelegenheid om te sporten. Dat kan een portje voetballen zijn, boksen tegen een boksbal of een andere georganiseerde activiteit. 

Basisscholen bij bso De Sprong

Bij bso De Sprong komen kinderen van basisscholen SamSam en De Oversteek in Nijmegen Noord. 

Wat vinden de ouders van bso De Sprong:
'Zomaar een gesprek aan de keukentafel...' 

Lieke

Maak kennis met de clustermanagers 

Wij zijn Lieke van Aldenhoven en Yvette van Oort. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor kindercentrum Jump, kindercentrum Ondersteboven en bso De Sprong

Wij vinden ons werk boeiend, leuk en uitdagend en vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich prettig voelen bij onze locaties. Dit realiseren we door te kijken, luisteren en te bespreken. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar rol en verantwoordelijkheid heeft en neemt.

We genieten van de momenten met de kinderen! Kinderen kunnen ontwapenend zijn, ontroerend soms. Ze laten ons lachen en nadenken over hoe we het voor hen nóg leuker kunnen maken. Met de pedagogisch medewerkers hebben we regelmatig overleg. We zorgen ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen, zodat zij vanuit hun eigen ervaring de kinderen en ouders horen en zien.

De verschillende locaties hebben hun eigen sfeer en energie. We werken waar mogelijk samen. Zo bundelen we de krachten en inspireren we elkaar. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen met plezier naar onze locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Als ouder/verzorger kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten.

Adres

bso De Sprong
Stationsstraat 24A
6515 AB Nijmegen
LRK-nummer 222132917

Openingstijden

Voor school
Elke dag van 07.30 - 08.30 uur bij bso Ondersteboven

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   Opvang bij bso Jump
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       Opvang bij bso Ondersteboven

Schoolvakanties
07.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn erg flexibel en zoeken mee naar een oplossing; je krijgt goede informatie als er iets is met je kind en ze hebben leuke creatieve ideeen.