• Gave activiteiten die kinderen zelf kiezen
  • Licht en modern gebouw
  • Goede samenwerking met school
  • Grote natuurtuin

Schrijf je in

Op 19 augustus 2019 opende kindcentrum De Uitdaging de deuren in de nieuwe wijk Grote Boel in Nijmegen-Noord. De basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang werken hier nauw met elkaar samen. Zo kan je kind zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelen op zijn eigen tempo.

Nieuw concept bij bso De Uitdaging

Bso De Uitdaging werkt met een nieuw concept. Er is een carrousel met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld techniek, dans, muziek of buitensport. Je kind mag kiezen wat hij of zij leuk vindt en dit volgt hij of zij vier weken lang. Hierna vernieuwen we het programma en kan je kind opnieuw kiezen wat hij of zij het leukste vindt.

Samenwerking met school

De basisschool en de kinderopvang werken nauw samen. Op dit moment bekijken we hoe we deze samenwerking het beste vorm kunnen geven.

Kinderen van De Uitdaging komen bij ons.
Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en werk al heel wat jaren bij KION.

Mijn locaties bevinden zich onder één dak met de basisscholen. Hierdoor hebben we veel contact en structureel overleg. Dit betekent meerwaarde en aandacht voor de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 

Als team zijn we tevreden als ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel achterlaten en dat kinderen aan het eind van de dag met een glimlach naar huis gaan.

Adres

bso De Uitdaging
Dick Brunastraat 3
6515 ZZ Nijmegen
LRK-nummer 307724992

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     14.15 - 18.00 uur
di:       14.15 - 18.00 uur
woe:   14.15 - 18.00 uur
do:      14.15 - 18.00 uur
vr:       14.15 - 18.00 uur

Schoolvakanties
De hele dag opvang

Op aanvraag opvang mogelijk vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.