• Gave activiteiten die kinderen zelf kiezen
  • Licht en modern gebouw
  • Goede samenwerking met school
  • Grote natuurtuin

Schrijf je in

Op 19 augustus 2019 opende kindcentrum De Uitdaging de deuren in de nieuwe wijk Grote Boel in Nijmegen-Noord. De basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang werken hier nauw met elkaar samen. Zo kan je kind zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelen op zijn eigen tempo.

Nieuw concept bij bso De Uitdaging

Bso De Uitdaging werkt met een nieuw concept. Er is een carrousel met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld techniek, dans, muziek of buitensport. Je kind mag kiezen wat hij of zij leuk vindt en dit volgt hij of zij vier weken lang. Hierna vernieuwen we het programma en kan je kind opnieuw kiezen wat hij of zij het leukste vindt.

Samenwerking met school

De basisschool en de kinderopvang werken nauw samen. Op dit moment bekijken we hoe we deze samenwerking het beste vorm kunnen geven.

Kinderen van De Uitdaging komen bij ons.
Gina

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Gina Honders en ik werk sinds september bij KION.

Ik vind het belangrijk om samen met het team ervoor te zorgen dat een kind kind kan zijn. Dat het gezien en gehoord wordt door liefdevolle medewerkers. Van 0 tot 13 jaar onder hetzelfde dak met basisonderwijs zorgt voor veiligheid en geborgenheid.

Adres

bso De Uitdaging
Dick Brunastraat 3
6515 ZZ Nijmegen
LRK-nummer 307724992

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     14.15 - 18.00 uur
di:       14.15 - 18.00 uur
woe:   14.15 - 18.00 uur
do:      14.15 - 18.00 uur
vr:       14.15 - 18.00 uur

Schoolvakanties
De hele dag opvang