• Samen met school onder één dak
  • Natuurbeleving en avontuur
  • Struinen aan de Waal
  • Op zoek naar kleine diertjes in natuurgebied Doornik
  • Dierenverblijf en eigen groenten en bloemen kweken

Schrijf je in

Op een mooie plek aan de Waal in de Steltsestraat staat een prachtig nieuw kindcentrum waar basisschool De Verbinding en kinderdagverblijf en bso De Verbinding gebruik van maken.

De tuin grenst direct aan de dijk waar we een ontdektuin aanleggen. Naast het reguliere aanbod leggen we in ons dagelijks handelen de nadruk op natuurbeleving en duurzaamheid. Zo zullen we dagelijks veel buiten zijn om de dieren in het dierenverblijf te verzorgen en onze eigen groenten en bloemen te kweken in de moestuin. Er valt dus veel te beleven bij De Verbinding. Aan het eind van de dag zie je aan je kind dat het heerlijk heeft gespeeld. We willen dat een kind iedere dag een nieuw avontuur beleeft.

Na schooltijd maken we gebruik van de leerpleinen, het atelier, de speelzaal en de muziekruimte. Ook bij de bso ligt de nadruk op natuurbeleving en avontuur. We trekken erop uit de natuur in. Struinen aan de Waal of op zoek naar kleine diertjes in het landschap van natuurgebied Doornik.

De samenwerking met de basisschool krijgt al echt vorm. Er is structureel overleg met elkaar en zijn er al gezamenlijke studiemomenten geweest. Daarnaast wordt de samenwerking verstevigd door de combinatiefunctie van onderwijsassistent en pedagogisch medewerker bij de buitenschoolse opvang. Een belangrijke schakel in de overgang van school naar bso en vice versa.

Lieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lieke Aldenhoven en werk sinds september bij KION.

We bieden 'opvang voor de toekomst'. Kinderen groeien op in een duurzame omgeving met aandacht voor de natuur en voor elkaar. In een prachtig nieuw en licht Kindcentrum aan de Waal vinden zij rust en de uitdaging om te zijn wie ze zijn en te worden wie ze willen worden. Hierbij worden ze begeleid door een team van zorgzame en gedreven pedagogisch medewerkers. Door de nauwe samenwerking met de basisschool zorgen we samen voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

Een veilige omgeving creëren waarin medewerkers én kinderen zichzelf volledig kunnen ontwikkelen is voor mij de grootste uitdaging in mijn werk. Ervoor zorgen dat ouders hun kinderen met het volste vertrouwen naar ons brengen is iedere dag weer opnieuw mijn doel. Ik ben een verbinder en ga graag met iedereen het gesprek aan. Mijn deur staat altijd open.

Adres

bso De Verbinding
Steltsestraat 50
6663 BS Lent
LRK-nummer 269505982

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:
     07.30 - 08.30
di:       gesloten*
woe:   gesloten*
do:      07.30 - 08.30
vr:       gesloten*
*
Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Na school
ma:
    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  14.00 - 18.00 uur
do:     14.00 - 18.00 uur
vr:      14.00 - 18.00 uur

Vakanties
07.30 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • .