• Samen met school onder één dak
  • Natuurbeleving en avontuur
  • Struinen aan de Waal
  • Op zoek naar kleine diertjes in natuurgebied Doornik
  • Dierenverblijf en eigen groenten en bloemen kweken

Schrijf je in

Op een mooie plek aan de Waal in de Steltsestraat staat een prachtig nieuw kindcentrum waar basisschool De Verbinding en kinderdagverblijf en bso De Verbinding gebruik van maken.

De tuin grenst direct aan de dijk waar we een ontdektuin aanleggen. Naast het reguliere aanbod leggen we in ons dagelijks handelen de nadruk op natuurbeleving en duurzaamheid. Zo zullen we dagelijks veel buiten zijn om de dieren in het dierenverblijf te verzorgen en onze eigen groenten en bloemen te kweken in de moestuin. Er valt dus veel te beleven bij De Verbinding. Aan het eind van de dag zie je aan je kind dat het heerlijk heeft gespeeld. We willen dat een kind iedere dag een nieuw avontuur beleeft.

Na schooltijd maken we gebruik van de leerpleinen, het atelier, de speelzaal en de muziekruimte. Ook bij de bso ligt de nadruk op natuurbeleving en avontuur. We trekken erop uit de natuur in. Struinen aan de Waal of op zoek naar kleine diertjes in het landschap van natuurgebied Doornik.

De samenwerking met de basisschool krijgt al echt vorm. Er is structureel overleg met elkaar en zijn er al gezamenlijke studiemomenten geweest. Daarnaast wordt de samenwerking verstevigd door de combinatiefunctie van onderwijsassistent en pedagogisch medewerker bij de buitenschoolse opvang. Een belangrijke schakel in de overgang van school naar bso en vice versa.

Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en werk al heel wat jaren bij KION.

Mijn locaties bevinden zich onder één dak met de basisscholen. Hierdoor hebben we veel contact en structureel overleg. Dit betekent meerwaarde en aandacht voor de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 

Als team zijn we tevreden als ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel achterlaten en dat kinderen aan het eind van de dag met een glimlach naar huis gaan.

Adres

bso De Verbinding
Steltsestraat 50
6663 BS Lent
LRK-nummer 269505982

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:
     07.30 - 08.30
di:       07.30 - 08.30
woe:   gesloten*
do:      07.30 - 08.30
vr:       gesloten*
*
Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Na school
ma:
    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  14.00 - 18.00 uur
do:     14.00 - 18.00 uur
vr:      14.00 - 18.00 uur

Vakanties
07.30 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • .

Altijd opvang. Altijd in de buurt.