• Samen ontdekken
  • Stimuleren van nieuwsgierigheid
  • Open communicatie met kinderen en ouders
  • Ruim en afwisselend activiteitenaanbod

Schrijf je in

Wanneer je op zoek bent naar buitenschoolse opvang voor je kind in een huiselijke omgeving in de buurt van Beuningen, kan je terecht bij bso De Wijze Dabbers. Wij staan voor kleinschaligheid, een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën van de kinderen. We spelen in op hun belevingswereld. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om je kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. 

Bso De Wijze Dabbers haalt kinderen op bij basisscholen De Dromedaris, De Hoeven, De Peppel en De Triangel. Naast onze dagelijkse activiteiten op locatie en onze speciale vakantie-activiteiten, bieden wij ook externe activiteiten zoals zwemles en muziekles.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Bij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze opvang.

Onze tarieven en voorwaarden zijn afwijkend van die van KION. Kijk hiervoor en voor andere informatie op onze website. Staat dat gene wat je zoekt er niet bij? Stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord.

Tarief voor De Wijze Dabbers is afwijkend:
8/12 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 7,87
40 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 8,78
48 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 7,62
52 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 7,32
52 weken overeenkomst flexibel (op wisselende dagen) heeft een uurprijs van € 8,42

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds augustus 2016 horen onze locaties in Beuningen bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al meer dan acht jaar bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

bso De Wijze Dabbers
Deciushof 2
6642 BT Beuningen
LRKP-nummer 489831205

Clustermanager

Openingstijden

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ze verzinnen telkens weer leuke activiteiten in de vakantieweken.

Impressie van bso De Wijze Dabbers

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten