• Samen ontdekken
  • Stimuleren van nieuwsgierigheid
  • Open communicatie met kinderen en ouders
  • Ruim en afwisselend activiteitenaanbod

Schrijf je in

De Wijze Dabbers biedt buitenschoolse opvang in een huiselijke omgeving. Wij staan voor kleinschaligheid, een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën van de kinderen. We spelen in op hun belevingswereld. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om je kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. 

Bso De Wijze Dabbers haalt kinderen op bij De Dromedaris, De Hoeven, De Peppel, Montijn en Klavervier. Naast de dagelijkse activiteiten, bieden we ook speciale vakantieactiviteiten.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Bij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze locatie.

Wil je meer of andere informatie, stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord!

Kinderen van De Hoeven, Montijn, De Dromedaris, De Peppel en Klavervier komen bij ons.
Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds 2016 werk ik bij KION. 

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al jarenlang bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

bso De Wijze Dabbers
Deciushof 2
6642 BT Beuningen
LRK-nummer 489831205

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     13.30 - 18.00 uur
di:       13.30 - 18.00 uur
woe:   12.00 - 18.00 uur
do:      13.30 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
In overleg opvang mogelijk tot 18.30 uur. 

Schoolvakanties
 08.00 - 18.00 uur
In overleg opvang mogelijk vanaf 07.30 en tot 18.30 uur. 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ze verzinnen telkens weer leuke activiteiten in de vakantieweken.