• Kleinschalige, huiselijke locatie
  • Voor kinderen van vier tot en met zes jaar
  • Vertrouwde omgeving naast de Prins Clausschool

Schrijf je in

We delen het pand met peutergroep De Mallemolen en kinderdagverblijf Triade. De Prins Clausschool ligt naast de buitenschoolse opvang in Weezenhof.

Bij deze locatie vangen we kinderen in de leeftijd van vier tot en met zes jaar op in een huiskamersfeer. De groepsruimte is ingericht met spelmateriaal voor deze leeftijdsgroep en we delen de ruimte met peutergroep De Mallemolen.

We hebben een breed aanbod met veel uitdaging voor de kinderen. We starten de middag gezamenlijk waarna de kinderen in de groepsruimte, buiten of in de speelhal spelen.

Buiten spelen we op het kleuterspeelplein van de basisschool met volop mogelijkheden.

Op woensdag, vrijdag en in de vakantieperiodes is deze locatie gesloten en vangen we de kinderen op bij de hoofdlocatie van De Zevensprong aan Weezenhof 81-06.

Kinderen van Prins Clausschool komen bij ons
Ilja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ilja Rikken en ik werk sinds november 2016 bij KION.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn locaties voor kinderen, ouders en medewerkers de beste plaats is waar ze kunnen zijn; waar het altijd goed is.

In mijn cluster zijn alle soorten kinderopvang vertegenwoordigd. Een kinderdagverblijf met een baby-, dreumes- en peutergroep, een reguliere peutergroep, een VVE (Voor- en Vroegschoolse) peutergroep binnen een Brede School en een buitenschoolse opvang met drie leeftijdsgerichte locaties waar de mogelijkheid is om kinderen naar judo en turnen te brengen.

Kortom, een rijk en goed aanbod waar bewegen en gezonde voeding hoog in het vaandel staan!

 

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 30
Weezenhof 30-01
6536 ES Nijmegen
LRKP-nummer 207008681

Clustermanager

Openingstijden

Voor school vanaf 7.30 uur

Na school tot 18.00 uur

In vakanties 8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik heb deze bso gekozen omdat er alleen maar jonge kinderen komen. Zo kon mijn dochter goed wennen aan de bso. Fijne leiding!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.