• Kleinschalige, huiselijke locatie
  • Voor kinderen van vier tot en met zes jaar
  • Vertrouwde omgeving naast de Prins Clausschool

Schrijf je in

Bso De Zevensprong deelt het pand met peutergroep De Mallemolen en kinderdagverblijf Triade. De Prins Clausschool ligt naast de buitenschoolse opvang in Weezenhof.

Bij deze locatie vangen we kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar op in een huiskamersfeer. De groepsruimte is ingericht met spelmateriaal voor deze leeftijdsgroep en we delen de ruimte met peutergroep De Mallemolen.

We hebben een breed aanbod met veel uitdaging voor de kinderen. We starten de middag gezamenlijk waarna de kinderen in de groepsruimte, buiten of in de speelhal spelen.

Buiten spelen we op het kleuterspeelplein van de basisschool met volop mogelijkheden.

Op woensdag en vrijdag is deze locatie gesloten en vangen we de kinderen op bij de hoofdlocatie van De Zevensprong aan Weezenhof 81-06.

Kinderen van Prins Clausschool komen bij ons
Rynn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Rynn Ozinga. Sinds januari werk ik bij KION.

De locaties waarvoor ik verantwoordelijk ben, liggen in de mooie en groene wijk Weezenhof. Door de kleinschaligheid kent bijna iedereen elkaar. Een hecht team van professionele en supergemotiveerde pedagogisch medewerkers biedt de kinderen dagelijks knusse, huiselijke opvang en daarnaast een uitdagend creatief en actief programma.

Als leidinggevende ondersteun en faciliteer ik de medewerkers van harte, om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ik ben een bouwer, ontwikkelaar en verbinder en heb kwaliteit van de opvang hoog in het vaandel staan. Voor de kinderen zijn mijn speerpunten: veiligheid, geborgenheid, liefdevolle aandacht en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarnaast ontwikkelingsgericht spelen en bewegen, aandacht voor taalontwikkeling en het stimuleren van zelfredzaamheid. Dit bereiken we door goed samen te werken als professionals, met de ouders en externe partners. Mijn motto is: Samen zijn we sterker.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 30
Weezenhof 30-01
6536 ES Nijmegen
LRK-nummer 207008681

Clustermanager

Openingstijden

Voor school alle dagen 

bij bso De Zevensprong Weezenhof 40

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
wo:      bij bso De Zevensprong Weezenhof 81
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       bij bso De Zevensprong Weezenhof 81

Schoolvakanties
Opvang bij bso De Zevensprong Weezenhof 81

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik heb deze bso gekozen omdat er alleen maar jonge kinderen komen. Zo kon mijn dochter goed wennen aan de bso. Fijne leiding!