• Kleinschalige, huiselijke locatie
  • Voor kinderen van vier tot en met zes jaar
  • Vertrouwde omgeving naast de Prins Clausschool

Schrijf je in

Bso De Zevensprong deelt het pand met peutergroep De Mallemolen en kinderdagverblijf Triade. De Prins Clausschool ligt naast de buitenschoolse opvang in Weezenhof.

Bij deze locatie komen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar in een huiselijke sfeer. De groepsruimte is ingericht met spelmateriaal voor deze leeftijdsgroep en we delen de ruimte met peutergroep De Mallemolen.

We hebben een breed aanbod met veel uitdaging voor de kinderen. We starten de middag gezamenlijk waarna de kinderen in de groepsruimte, buiten of in de speelhal spelen.

Buiten spelen we op het kleuterspeelplein van de basisschool met volop mogelijkheden.

Op woensdag en vrijdag is deze locatie gesloten en gaan de kinderen naar de hoofdlocatie van De Zevensprong aan Weezenhof 8106.

Kinderen van Prins Clausschool komen bij ons

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Susan van Dorland en ik werk sinds november 2023 bij KION.

Mijn werk staat in het teken van het ontzorgen en faciliteren van mijn team. Samen een warme sfeer creëren waar we met respect iedereen in de eigen waarde laten. Hierdoor brengen ouders hun kinderen vol vertrouwen en de kinderen kunnen vanuit deze veilige omgeving vrijuit spelen, ontdekken en uitproberen. Daarin ligt onze voldoening!

Bij onze locaties in Weezenhof bieden wij alle soorten opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 30
Weezenhof 30-01
6536 ES Nijmegen
LRK-nummer 207008681

Clustermanager

Openingstijden

Voor school alle dagen 
bij bso De Zevensprong Weezenhof 8106

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
wo:      bij bso De Zevensprong Weezenhof 8106
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       bij bso De Zevensprong Weezenhof 8106

Schoolvakanties
bij bso De Zevensprong Weezenhof 8106.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik heb deze bso gekozen omdat er alleen maar jonge kinderen komen. Zo kon mijn dochter goed wennen aan de bso. Fijne leiding!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer