• Maximaal 32 kinderen
  • Voor kinderen van vier tot en met zeven jaar

Schrijf je in

Deze locatie van bso De Zevensprong noemen wij de Schatkamer. Deze knusse locatie ligt midden in de groene wijk Weezenhof, vlakbij de A73 en grenst direct aan de Prins Clausschool. Hier gaan de kinderen van de groepen 2 en 3 naar toe.

De Schatkamer heeft 2 groepsruimtes die we hebben ingericht met verschillende hoeken zoals de bouwhoek, poppenhoek en knutselhoek. Door de huiselijke sfeer voelt je kind zich hier (snel) thuis en door de kleinschalige opzet is er goed contact tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers.

Op de twee grote pleinen staan verschillende speeltoestellen en we hebben veel verschillend buitenmateriaal. De kinderen vinden het ook heerlijk om lekker door de tuinen te struinen.

Naast het buiten spelen maken we iedere week een uitdagend activiteitenprogramma gericht op de leeftijd.

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we ook voorschoolse opvang bij deze locatie. Op woensdag en vrijdag en tijdens de schoolvakanties is deze locatie gesloten en gaan de kinderen naar de hoofdlocatie van De Zevensprong aan Weezenhof 81-06.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Rynn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Rynn Ozinga. Sinds januari werk ik bij KION.

De locaties waarvoor ik verantwoordelijk ben, liggen in de mooie en groene wijk Weezenhof. Door de kleinschaligheid kent bijna iedereen elkaar. Een hecht team van professionele en supergemotiveerde pedagogisch medewerkers biedt de kinderen dagelijks knusse, huiselijke opvang en daarnaast een uitdagend creatief en actief programma.

Als leidinggevende ondersteun en faciliteer ik de medewerkers van harte, om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ik ben een bouwer, ontwikkelaar en verbinder en heb kwaliteit van de opvang hoog in het vaandel staan. Voor de kinderen zijn mijn speerpunten: veiligheid, geborgenheid, liefdevolle aandacht en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarnaast ontwikkelingsgericht spelen en bewegen, aandacht voor taalontwikkeling en het stimuleren van zelfredzaamheid. Dit bereiken we door goed samen te werken als professionals, met de ouders en externe partners. Mijn motto is: Samen zijn we sterker.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 40
Weezenhof 40-02
6536 DB Nijmegen
LRK-nummer 928849715

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.30 uur
di:       7.30 - 8.30 uur
wo:     7.30 - 8.30 uur
do:      7.30 - 8.30 uur
vrij:     7.30 - 8.30 uur

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
wo:      bij bso De Zevensprong Weezenhof 81
do:      14.00 - 18.00 uur
vrij:     bij bso De Zevensprong Weezenhof 81

Schoolvakanties
Opvang bij bso De Zevensprong Weezenhof 81

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De schatkamer is top, mijn jongste gaat er graag heen.