• Maximaal 40 kinderen in 2 groepen
  • Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Vakantielocatie voor alle Zevensprong-kinderen

Schrijf je in

De groepsnaam bij deze locatie van bso De Zevensprong is de Toren. Deze ruime locatie ligt midden in de groene wijk Weezenhof en grenst direct aan de bovenbouwlocaties van de Prins Clausschool. De kinderen vanaf groep 4 komen bij de Toren en op woensdag en vrijdag komen ook de jongere kinderen van de andere De Zevensprong locaties naar de Toren. In de schoolvakanties komen de kinderen van de locaties Staddijk, Weezenhof 40 (De Schatkamer), Weezenhof 30 en van bso Duckendonk naar deze locatie.

We hebben een grote ruimte die bestaat uit twee delen. Er is een bouwhoek, een techniek- en/of knutselhoek, een meidenhoek, een spelletjeshoek en een aparte leesruimte om je even in terug te trekken. Ook is er buiten voldoende ruimte. naast ons eigen plein gebruiken we ook het schoolplein en het achterliggende veld. Het bso-plein heeft een metamorfose gekregen waardoor er nu ook een survivalbaan is en een prachtige hut die de kinderen, samen met onze tuinman, zelf getimmerd hebben!

We organiseren veel verschillende activiteiten waar alle kinderen aan mee kunnen doen. We knutselen, we sporten en we koken de lekkerste gerechten. Er is voldoende keus en uitdaging voor iedereen. In de vakanties maken we vaak uitstapjes en doen workshops zoals graffiti spuiten, klimmen in de klimhal, toneel spelen, proefjes doen of naar de speeltuin.

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Kinderen van Prins Clausschool komen bij ons
Rynn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Rynn Ozinga. Sinds januari werk ik bij KION.

De locaties waarvoor ik verantwoordelijk ben, liggen in de mooie en groene wijk Weezenhof. Door de kleinschaligheid kent bijna iedereen elkaar. Een hecht team van professionele en supergemotiveerde pedagogisch medewerkers biedt de kinderen dagelijks knusse, huiselijke opvang en daarnaast een uitdagend creatief en actief programma.

Als leidinggevende ondersteun en faciliteer ik de medewerkers van harte, om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ik ben een bouwer, ontwikkelaar en verbinder en heb kwaliteit van de opvang hoog in het vaandel staan. Voor de kinderen zijn mijn speerpunten: veiligheid, geborgenheid, liefdevolle aandacht en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarnaast ontwikkelingsgericht spelen en bewegen, aandacht voor taalontwikkeling en het stimuleren van zelfredzaamheid. Dit bereiken we door goed samen te werken als professionals, met de ouders en externe partners. Mijn motto is: Samen zijn we sterker.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 81
Weezenhof 81-06
6536CT Nijmegen
LRK-nummer 630875947

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:    bij bso De Zevensprong Weezenhof 40
di:      bij bso De Zevensprong Weezenhof 40
woe:    bij bso De Zevensprong Weezenhof 40
do:      bij bso De Zevensprong Weezenhof 40
vr:      bij bso De Zevensprong Weezenhof 40

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Heel leuk dat er aan de tuin gewerkt is mét de kinderen! Dit is echt een geweldige speelplek geworden.