• Maximaal 40 kinderen in 2 groepen
  • Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Vakantielocatie voor alle Zevensprong-kinderen

Schrijf je in

Deze locatie van bso De Zevensprong wordt ook wel de Toren genoemd. Deze ruime locatie ligt midden in de groene wijk Weezenhof en grenst direct aan de bovenbouwlocaties van de Prins Clausschool. De kinderen vanaf groep 4 komen bij de Toren en op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties ook de jongere kinderen van De Zevensprongnaar de Toren.

We hebben een grote ruimte die bestaat uit twee delen. Er is een bouwhoek, een techniek- en/of knutselhoek, een meidenhoek, een spelletjeshoek en een aparte leesruimte om je even in terug te trekken. Ook is er buiten voldoende ruimte. naast ons eigen plein gebruiken we ook het schoolplein en het achterliggende veld. Het bso-plein heeft een metamorfose gekregen waardoor er nu ook een survivalbaan is en een prachtige hut die de kinderen, samen met onze tuinman, zelf getimmerd hebben!

We organiseren veel verschillende activiteiten waar alle kinderen aan mee kunnen doen. We knutselen, we sporten en we koken de lekkerste gerechten. Er is voldoende keus en uitdaging voor iedereen. In de vakanties maken we vaak uitstapjes en doen workshops zoals graffiti spuiten, klimmen in de klimhal, toneel spelen, proefjes doen of naar de speeltuin.

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Kinderen van Prins Clausschool komen bij ons
Marije

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marije Plas en sinds maart 2006 werk ik bij KION.

Mijn belangrijkste drijfveer is om bij mijn locaties de pedagogisch medewerkers met hun hart het vak uit te laten voeren. Dat kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen genieten en spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.

In mijn cluster zijn alle soorten kinderopvang vertegenwoordigd. Een kinderdagverblijf met het een baby-, dreumes- en peutergroep. Een reguliere peutergroep. Een VVE (Voor- en Vroegschoolse) peutergroep binnen een Brede School. Een buitenschoolse opvang met drie leeftijdsgerichte locaties waar de mogelijkheid is om kinderen naar judo en turnen te brengen.

Kortom, een rijk en goed aanbod waar bewegen en gezonde voeding hoog in het vaandel staan!

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 81
Weezenhof 81-06
6536CT Nijmegen
LRKP-nummer 630875947

Clustermanager

Openingstijden

Voor school vanaf 7.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Heel leuk dat er aan de tuin gewerkt is mét de kinderen! Dit is echt een geweldige speelplek geworden.

Impressie van bso De Zevensprong Weezenhof 81

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten