• We hebben een eigen sportzaal!
  • Maximaal 26 kinderen in twee groepen
  • Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart

Schrijf je in

Leuk dat je een kijkje neemt op de locatiepagina van buitenschoolse opvang Den Elt.
Samen met het kinderdagverblijf vormen wij een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent.

Bij de buitenschoolse opvang komen maximaal 26 kinderen per dag, verdeeld over twee basisgroepen. Ook bieden wij voorschoolse en tussenschoolse opvang. Zeer praktisch en alles onder één dak.

Wij zitten in het mooie MFA ’t Hart en daar werken we samen met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebeid van gezamenlijke activiteiten en bij het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal, bibliotheek en de peuterspeelruimte.

Onze pedagogisch medewerkers verzorgen zowel de voorschoolse, tussenschoolse als buitenschoolse opvang. Voor het kind is het fijn als het overal bekende personen ziet. Ook de overdracht van kind, ouders, school en opvang kan op deze manier snel en duidelijk verlopen omdat de lijntjes kort zijn. Samen met de kinderen spreken we af wat ze gaan doen na school. Daarnaast werken we met een thema waar de kinderen zelf keuzes voor activiteiten maken.

In de schoolvakanties zijn we de hele dag open en maken we samen met de kinderen een speciaal vakantieprogramma. Uitstapjes horen daar natuurlijk ook bij. Tijdens studiedagen zijn we ook de hele dag open.

Wil je een keer komen kijken, loop gerust even binnen of maak een afspraak. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Kinderen van basisschool De Reuzepas komen bij ons
Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk al bijna dertig jaar bij KION.

Ik geniet als ik de kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken en de medewerkers het gevoel kan geven dat ze gezien en gehoord worden. Én dat ouders tevreden zijn over de diensten die wij leveren.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben zijn gastvrij en klantvriendelijk naar alle bezoekers. We nemen de tijd voor ouders tijdens breng- en haalmomenten. We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

bso Den Elt
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRKP-nummer 216378667

Clustermanager

Openingstijden

Voor school van 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • In de vakanties worden leuke activiteiten gedaan.

Impressie van bso Den Elt

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten