• Leeftijdgericht activiteitenaanbod
  • Speciaal voor de jongste kinderen tot zeven jaar
  • Voorschoolse opvang mogelijk
  • Anderhalve groep, maximaal dertig kinderen

Schrijf je in

De locatie Zwerfkei van bso Drakenfort zit in basisschool De Tovercirkel. De jongere kinderen (Zwerfdraken 1) hebben hun groepsruimte op de begane grond en de oudere kinderen (Zwerfdraken 2) op de eerste verdieping. Beide ruimtes zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen van die leeftijd.

Bij de Zwerfkei zitten kinderen uit groep 1 tot en met 5. Vanaf groep 6 maken ze, als dit qua bezetting mogelijk is, de overstap naar locatie Broekkant bij voetbalvereniging Juliana ’31. Ze hebben daar veel bewegingsruimte en meer eigen verantwoordelijkheid. 

In schoolweken hebben we op maandag, dinsdag en donderdag plaats voor dertig kinderen.
Op woensdag en vrijdag en in de schoolvakanties gaan de kinderen naar de hoofdlocatie van Drakenfort aan de Broeksingel in basisschool De Komeet.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bieden we voorschoolse opvang.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met bso-coordinator Marieke Goedvriend. Zij werkt sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast haar werkzaamheden als pedagogisch medewerker werkt ze ook als aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heeft ze een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij verschillende opvanglocaties van KION in Malden. Vanaf februari 2018 werkt ze ook als bso-coördinator en is ze scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Kinderen van De Tovercirkel komen bij ons
Marieke

Algemeen

Bij deze bso hebben we een bso coördinator en een clustermanager. De bso coördinator is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de bso.

Maak kennis met de bso-coördinator

Mijn naam is Marieke Goedvriend en ik werk sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker ben ik aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heb ik een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij de locaties van dit cluster. Vanaf februari 2018 ben ik ook bso coördinator en ben ik scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Adres

bso Drakenfort Zwerfkei
Zwerfkei 59
6581 HN Malden
LRKP-nummer 125536793

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn dochter is erg blij dat ze in/op haar eigen school kan blijven tijdens de bso.

Impressie van bso Drakenfort Zwerfkei

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten