• In basisschool De Vuurvogel
  • Leeftijdgericht activiteitenaanbod

Schrijf je in

Bso Drakesteyn De Schoren is gevestigd in het gebouw van basisschool De Vuurvogel en is voor alle leeftijden en speciaal voor de kinderen vanaf acht jaar. Er is plaats voor zestig kinderen. We hebben een prachtig groot speelplein en de heemtuin en het bos zijn om de hoek. Vooral de grote groep oudste kinderen vermaken zich hier goed. Er is een kookeiland en een boomkast met allerlei natuur en techniek uitdagingen. Voor de jongste kinderen zijn er eigen groepsruimtes.

Deze locatie is op maandag, dinsdag en donderdag in de
schoolweken open. Op vrijdag gaan de kinderen naar de hoofdlocatie aan de Veldsingel en op woensdag naar bso Drakenfort aan de Broeksingel. Tijdens de vakanties gaan alle kinderen van de beide Drakesteyn locaties naar deze locatie aan De Schoren.

Voorschoolse opvang bieden we alleen aan kinderen van Vuurvogel 1 bij kinderdagverblijf Drakesteyn in basisschool De Regenboog.

Quote van ouders:

De opvang bij de bso locatie De Schoren in Malden bevalt mijn dochter en ons als ouders zeer goed. Er zijn veel afwisselende speelmogelijkheden en de begeleiding door de medewerkers is kundig en kindgericht. Ook in vakanties is er een leuk, creatief en afwisselend programma. Groetjes,

Mirella Eimers

Kinderen van De Vuurvogel en De Regenboog komen bij ons
Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

bso Drakesteyn De Schoren
De Schoren 10
6581 DM Malden
LRKP-nummer 174122585

Clustermanager

Openingstijden

Voor school vanaf 7.30 uur tot schooltijd 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuk team met creatieve ideeen! Kinderen gaan met veel plezier. Zeker tijdens vakanties en studiedagen zijn er leuke activiteiten.

Impressie van bso Drakesteyn De Schoren

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten