• Leeftijdgericht activiteitenaanbod
  • Veel ruimte om buiten te spelen
  • Spelen met leeftijdgenoten

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Drakesteyn bestaat uit twee groepen die zijn ingedeeld naar leeftijd. De twee groepen bevinden zich aan de achterkant van basisschool De Vuurvogel. Het pand staat aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij onze buitenschoolse opvang centraal. Met daarnaast een groot aanbod van spelletjes, speelgoed, knutselmateriaal en leesvoer hoeven de kinderen zich niet te vervelen.

Naast vrij spel bieden wij de kinderen ook leuke activiteiten aan. Zowel binnen als buiten. Aan de voor- en achterkant van het gebouw is een grote open speelplaats met een klimtoestel, een grote zandberg, bankjes en ons speciale Drakenbos. Aansluitend aan de speelplaats is een groot veld waar we ook sporten. De buitenruimte biedt volop uitdaging voor alle leeftijden en is zo ingericht dat alle kinderen er veilig kunnen spelen.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag gaan de kinderen naar bso Drakenfort aan de Broeksingel.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag gaan de kinderen naar bso Drakenfort aan de Broeksingel.

Quote van ouders:

Onze kinderen Pim en Stian Cooiman gaan wekelijks naar Drakesteyn in Malden.

Wij zijn heel blij dat onze kinderen naar Drakesteyn gaan. De medewerkers zijn zeer betrokken en heel lief voor onze kinderen. Ook de plek van de opvang is prettig, aan de bosrand met lekker veel groen en ruimte. Ook de kleinschaligheid maakt dit een persoonlijke en prettige opvang! Ga zo door!

Kinderen van De Vuurvogel en De Regenboog komen bij ons
Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

bso Drakesteyn Veldsingel
Veldsingel 2
6581 TC Malden
LRKP-nummer 111182657

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Een groot compliment voor de pedagogisch medewerkers. Ze stellen zich vriendelijk, flexibel en professioneel op. Staan altijd klaar voor vragen en kunnen goed meegaan in de diverse ontwikkelingsfasen/eigenaardigheden van de kinderen. Mijn kinderen he

Impressie van bso Drakesteyn Veldsingel

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten