• Voor ieder wat wils
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Onder één dak met school

Schrijf je in

Voorschoolse, naschoolse én vakantieopvang van Dribbel vindt plaats in het schoolgebouw van De Grote Lier. Kinderen die naar de basisschool gaan willen op een andere manier uitgedaagd worden. Ontdekken wat je leuk vindt, gaat het best in een vertrouwde omgeving.

De ruimtes van de bso bieden veel speelmogelijkheden. Wil jouw kind ook wel eens schilderen in ons atelier, bouwen in de bouwhoek, koken in onze keuken of lekker actief buiten aan de slag? Er zijn vier groepen voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kom eens langs en we laten je graag onze bso zien.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval.

Quote van kinderen:

Esmee en Nienke zitten bij Rataplan en Spike en geven antwoord op de vraag 'Wat vinden jullie van Dribbel?'

"Leuke dingen: dat we op woensdag veel knutselen; dat we soms yoga doen, dat we op het grote plein mogen spelen, aardige leiding. En dat ik een keer wel zéven boterhammen mocht eten!

Verbeterpunten: nóg vaker yoga doen, meer spelletjes in het bos, én iets met muziek...

Kinderen van basisschool De Grote Lier komen bij ons
Annegien

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Annegien van de Merwe en ik werk sinds februari 2021 bij KION.

De grootste genoegdoening voor mij is wanneer er sprake is van een hoog welbevinden en betrokkenheid bij zowel de kinderen als de medewerkers. Vanuit een veilige, open en transparante sfeer is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Verbinden en draagvlak creëren staan bij mij hoog in het vaandel. Zo kunnen we ons sámen inzetten voor een plek waar kinderen en medewerkers zich prettig voelen.

Naast het team zijn hierin ook samenwerkingspartners en ouders essentieel. Bruggen bouwen tussen de verschillende partijen zoals gemeente, GGD, wijkteam en school geeft mij plezier en voldoening. Met elkaar zorgen we voor een doorgaande lijn. Want wat is er nou mooier dan een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling en het geluk van kinderen en hun gezinnen?! 

Adres

bso Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRK-nummer 386618744

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.30 uur
di:       7.30 - 8.30 uur
woe:   7.30 - 8.30 uur
do:      7.30 - 8.30 uur 
vr:       7.30 - 8.30 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 uur mogelijk.

Na school
ma:     14.15 - 18.00 uur
di:       14.15 - 18.00 uur 
woe:   14.15 - 18.00 uur 
do:      14.15 - 18.00 uur
vr:       14.15 - 18.00 uur 

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 uur nodig.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik vind het fantastisch om te zien hoe leuk de medewerkers met de kinderen omgaan. Ze verdienen echt een pluim! Ik breng mijn kinderen er met een gerust hart heen en maak me nooit zorgen of het wel goed gaat.