• Voor ieder wat wils
  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Onder één dak met school

Schrijf je in

Voorschoolse, naschoolse én vakantieopvang van Dribbel vindt plaats in het schoolgebouw van De Grote Lier. Kinderen die naar de basisschool gaan willen op een andere manier uitgedaagd worden. Ontdekken wat je leuk vindt, gaat het best in een vertrouwde omgeving.

De ruimtes van de bso bieden veel speelmogelijkheden. Wil jouw kind ook wel eens schilderen in ons atelier, bouwen in de bouwhoek, koken in onze keuken of lekker actief buiten aan de slag? Er zijn vier groepen voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kom eens langs en we laten je graag onze bso zien.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval.

Quote van kinderen:

Esmee en Nienke zitten bij Rattaplan en Spike en geven antwoord op de vraag 'Wat vinden jullie van Dribbel?'

"Leuke dingen: dat we op woensdag veel knutselen; dat we soms yoga doen, dat we op het grote plein mogen spelen, aardige leiding. En dat ik een keer wel zéven boterhammen mocht eten!

Verbeterpunten: nóg vaker yoga doen, meer spelletjes in het bos, én iets met muziek...

Kinderen van basisschool De Grote Lier komen bij ons
Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

bso Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRKP-nummer 386618744

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.00/7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 15.15/17.00/18.00 uur

Vakanties 7.00/7.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik vind het fantastisch om te zien hoe leuk de medewerkers met de kinderen omgaan. Ze verdienen echt een pluim! Ik breng mijn kinderen er met een gerust hart heen en maak me nooit zorgen of het wel goed gaat.

Impressie van bso Dribbel

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten