• Bij basisschool De Oversteek
  • Vier groepen
  • Elke dag creatieve en/of sportieve activiteiten
  • Warme maaltijd mogelijk

Schrijf je in

Bso in Nijmegen Noord

We zitten op de eerste verdieping van de dependance van voorzieningenhart De Klif aan de Griftdijk. Hier zitten ook  kinderdagverblijf Jump en peutergroep Jump. We hebben een eigen kooklokaal, een atelier en we maken soms gebruik van de gymzaal van basisschool De Oversteek

Bso voor groep 3, 4 en 5

Bso Ondersteboven, bso Jump en bso De Sprong horen bij elkaar. Bij bso Ondersteboven komen kinderen van groep 1 en 2; Bij bso Jump komen kinderen van groep 3, 4 en 5 en bij bso De Sprong komen kinderen vanaf groep 6. De kinderen blijven het hele schooljaar in dezelfde groep. Na de zomervakantie gaan de kinderen naar de nieuwe locatie die bij hun leergroep hoort. We werken binnen de locaties met verticale groepen. Bij buitenschoolse opvang Jump hebben we 4 groepen voor kinderen van groep 3-5. 

Een dag bij bso Jump

De pedagogisch medewerkers halen je kind op van school. Je kind start de bso altijd in dezelfde groep met wat eten en drinken en een praatje over de schooldag. Daarna mogen de kinderen kiezen wat ze willen doen. We bieden diverse activiteiten aan, zoals koken, timmeren, schilderen en struinen in de omgeving. Buiten spelen we op onze 2 ruime speelpleinen en we gaan vaak naar een speeltuin in de buurt. Daar is onder andere een skatebaan en een klimboom te vinden. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van basisschool De Oversteek en SamSam komen bij ons.
Lieke

Maak kennis met de clustermanagers 

Wij zijn Lieke van Aldenhoven en Yvette van Oort. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor kindercentrum Jump, kindercentrum Ondersteboven en bso De Sprong

Wij vinden ons werk boeiend, leuk en uitdagend en vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich prettig voelen bij onze locaties. Dit realiseren we door te kijken, luisteren en te bespreken. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar rol en verantwoordelijkheid heeft en neemt.

We genieten van de momenten met de kinderen! Kinderen kunnen ontwapenend zijn, ontroerend soms. Ze laten ons lachen en nadenken over hoe we het voor hen nóg leuker kunnen maken. Met de pedagogisch medewerkers hebben we regelmatig overleg. We zorgen ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen, zodat zij vanuit hun eigen ervaring de kinderen en ouders horen en zien.

De verschillende locaties hebben hun eigen sfeer en energie. We werken waar mogelijk samen. Zo bundelen we de krachten en inspireren we elkaar. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen met plezier naar onze locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Als ouder/verzorger kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten.

Adres

bso Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRK-nummer 329312868

Openingstijden

Voor school
ma:    7.30 - 8.30 uur
di:      7.30 - 8.30 uur
woe:  7.30 - 8.30 uur
do:     7.30 - 8.30 uur
vr:      7.30 - 8.30 uur 
Opvang bij bso Ondersteboven in De Klif 

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur 
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       15.00 - 18.00 uur 
Op aanvraag opvang tot 18.30 uur mogelijk

Schoolvakanties
8.00 uur - 18.00 uur
In overleg is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Het aanbieden van de warme maaltijd is een uitkomst nu mijn kind 's avonds sport. Heel erg fijn dat dit kan.