• Bij basisschool De Oversteek
  • Zes groepen
  • Struinen met de Jump-Landrovers
  • Warme maaltijd mogelijk
  • Elke dag een activiteit en veel buitenspeelgelegenheid

Schrijf je in

Bso Jump bestaat uit zes groepen met ieder maximaal twintig kinderen. Twee groepen zijn voor kinderen van vier tot zes jaar en drie groepen voor kinderen van zes tot acht jaar. 

Naast deze groepen hebben wij vanaf 14 mei ook een outdoorgroep: de Jump Landrovers. Kinderen vanaf vijf jaar, uit alle groepen, kunnen op verzoek van hun ouders voor lange of korte tijd (minimaal zes weken) deelnemen aan deze activiteiten. De Jump Landrovers gaan er op uit. In principe zijn zij niet vóór 17.30 uur terug bij de locatie.  

Kinderen vanaf acht jaar gaan naar bso Jump-Ondersteboven aan de Stationsstraat.

We zitten op de eerste verdieping van de dependance van voorzieningenhart De Klif aan de Griftdijk. Hier is ook ons kinderdagverblijf. We hebben een eigen kooklokaal, een atelier en we maken soms gebruik van de gymzaal en het handvaardigheidslokaal van basisschool De Oversteek

Buiten spelen we op onze twee ruime speelpleinen en we gaan vaak naar de speeltuin in de buurt. Daar is onder andere een skatebaan en een klimboom te vinden. Ook hebben we een eigen moestuin.

Op woensdag zijn de kinderen van bso Jump-Ondersteboven bij ons en op vrijdag gaan onze kinderen naar bso Jump-Ondersteboven aan de Stationsstraat.

Warme maaltijd

Om 17 uur kunnen kinderen op aanvraag bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje. Je kunt je structureel aanmelden voor de warme maaltijd, maar het kan ook op de dag zelf als het een keer zo uitkomt. Vul in dat geval dit formulier en lever het voor 14 uur in bij Jump. 

Kindercentrum Jump is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool De Oversteek komen bij ons
Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

bso Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRKP-nummer 329312868

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur (bij bso Ondersteboven in De Klif)

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 uur tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Het aanbieden van de warme maaltijd is een uitkomst nu mijn kind 's avonds sport. Heel erg fijn dat dit kan.

Impressie van bso Jump

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten