• Zwemles tijdens bso
  • Tuinieren in de bloementuin
  • Gezonde en verse maaltijden van KION aan Tafel
  • Voor kinderen van De Muze van 4-7 jaar

Schrijf je in

Heerlijk spelen in de tuin, je uitleven in binnenspeelruimte de Jungle, rustig in een hoek van de bank een boek lezen of je zwemdiploma halen in bso-tijd, bij Kameleon voelt elk kind zich thuis. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en de activiteiten sluiten aan bij de ontwikkeling en interesses van de kinderen.

Activiteiten bso

Er is weinig fijner dat buitenspelen. Dus zodra het even kan, zijn we in de bloementuin te vinden. Verder kunnen kinderen rennen, tikkertje doen en voetballen, maar er staan ook twee grote tafels die we gebruiken om te knutselen, spelletjes te doen of om lekker even een boekje aan te lezen. Als het geen weer is om naar buiten te gaan, kunnen de kinderen hun energie kwijt in de Jungle, een ruimte vol spannende verstopplekken, klimmogelijkheden en zachte matten. Daarnaast kunnen kinderen in de groepsruimte binnen ervoor kiezen om rustig een boek te lezen op de bank of bijvoorbeeld met leeftijdsgenootjes een spel te spelen.

Zwemles Erica Terpstrabad

Samen met je klasgenootjes je zwemdiploma halen tijdens bso-tijd, bij Kameleon kan het! Op dinsdag is er de mogelijkheid om mee te doen met zwemles in het Erica Terpstrabad. Een pedagogisch medewerker haalt de kinderen die hieraan meedoen op bij school en brengt ze met de Stint (elektrische bolderkar) naar het zwembad. Je kunt aan het eind van de dag je kind hier ophalen.

De locatie Elzenstraat

Buitenschoolse opvang Kameleon Elzenstraat zit in een prachtig pand op de hoek van de Elzenstraat en de Van ’t Santstraat in Nijmegen-Oost. Op deze locatie vind je ook kinderdagverblijf Kameleon en peutergroep ’t Snuffeltje. Als de kinderen de overstap maken van kinderdagverblijf of peutergroep naar de basisschool en buitenschoolse opvang, blijven ze in een vertrouwde omgeving. Zo wennen ze sneller aan de overstap naar het schoolleven. Vanaf ongeveer 7 jaar gaan ze naar Kameleon Limoslaan, deze locatie is aangepast aan de interesses en ontwikkeling van oudere basisschoolkinderen. Zo blijft de bso de hele basisschooltijd een geweldige plek om naartoe te gaan.

Kion aan Tafel

Na een drukke dag ook nog een gezonde maaltijd op tafel zetten is tegenwoordig heel makkelijk. Met KION aan Tafel kun je wanneer je je kind ophaalt op maandag, dinsdag of donderdag meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem

 

 

Ineke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ineke Brugman en ik werk bij KION sinds 1 september 1991.

Mijn grootste uitdaging is dat kinderen zich thuis voelen én een uitdagend aanbod krijgen wat bij hun ontwikkeling past.

Een van de pluspunten in mijn cluster is dat we alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden. De pedagogisch medewerkers kennen elkaar goed en de locaties buitenschoolse opvang bieden in schoolvakanties een gezamenlijk activiteitenpakket aan.

Adres

bso Kameleon Elzenstraat
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRKP-nummer 223852788

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00/18.30 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00/18.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn altijd zo enorm positief, creatief en vriendelijk!

Impressie van bso Kameleon Elzenstraat

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten