• Gevarieerd activiteiten aanbod voor binnen én buiten
  • Verschillende ruimtes zoals een atelier, een chillruimte en een binnenspeelruimte
  • Voor kinderen van De Muze, De Sterredans en De Klokkenberg van 4 tot 13 jaar
  • Gezonde en verse afhaalmaaltijden van BliXem Kookt

Schrijf je in

 

Heerlijk spelen in de tuin, je uitleven in binnenspeelruimte de Jungle of rustig in een hoek van de bank een boek lezen, bij Kameleon voelt elk kind zich thuis. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en de activiteiten sluiten aan bij de ontwikkeling en interesses van de kinderen.

Activiteiten bso

Er is weinig fijner dan buitenspelen. Dus zodra het even kan, zijn we in de bloementuin te vinden of doen we natuuractiviteiten in het stukje bos vlakbij. Bij de school zijn verschillende speeltoestellen waar we ook regelmatig gebruik van maken. Verder kunnen kinderen rennen, tikkertje doen en voetballen. Als het geen weer is om naar buiten te gaan, kunnen de kinderen hun energie kwijt in de Jungle, een ruimte vol spannende verstopplekken, klimmogelijkheden en zachte matten.

De binnenruimte is eind 2023 vernieuwd. Er zijn verschillende ruimtes waar van alles te ontdekken is zoals een atelier, een chillruimte en een gameroom. Daarnaast zijn er ook twee ruimtes waar je kunt bouwen, spelletjes kunt spelen met leeftijdsgenootjes of kan optutten in de op-tut-hoek. Ben je benieuwd naar hoe onze pedagogische inrichtingsadviseurs KION locaties inrichten volgens onze pedagogische inrichting en KION huisstijl? Hier lees je er meer over.

De locatie Elzenstraat

Buitenschoolse opvang Kameleon Elzenstraat zit in een prachtig pand op de hoek van de Elzenstraat en de Van ’t Santstraat in Nijmegen-Oost. Op deze locatie vind je ook kinderdagverblijf Kameleon en peutergroep Kameleon. Als de kinderen de overstap maken van kinderdagverblijf of peutergroep naar de basisschool en buitenschoolse opvang, blijven ze in een vertrouwde omgeving. Zo wennen ze sneller aan de overstap naar het schoolleven. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Barbara

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

bso Kameleon Elzenstraat
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRK-nummer 223852788

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.45 uur
di:       7.30 - 8.45 uur 
woe:   7.30 - 8.45 uur
do:      7.30 - 8.45 uur
vr:       7.30 - 8.45 uur
Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.30 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.30 - 18.00 uur
In overleg is opvang tot 18.30 uur mogelijk. 

Schoolvakanties
7.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn altijd zo enorm positief, creatief en vriendelijk!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer