• Kleinschalig en vertrouwd
  • Extra aandacht voor structuur en rust
  • Onderdeel van basisschool Klavervier

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Klavervier maakt gebruik van een van de lokalen van speciaal basisonderwijs Klavervier. Door gebruik te maken van de open ruimte en de gang is er altijd een pedagogisch medewerker in zicht. Hierdoor ontstaat een kort lijntje wat de structuur en veiligheid voor de kinderen waarborgt.

We bieden spelmateriaal en activiteiten wat is afgestemd op het ontwikkelingsniveau en de interesses van de kinderen. We gebruiken pictogrammen om het dagprogramma visueel inzichtelijk te maken. Hiermee sluiten we aan bij de werkwijze van school.

Buitenschoolse opvang Klavervier maakt niet alleen gebruik van een van de lokalen als groepsruimte, maar heeft ook de beschikking over het gebruik van het handenarbeidlokaal en de gymzaal. Daarnaast zijn ook de speelpleinen favoriete plekken waar de kinderen met elkaar spelen en waar we allerlei activiteiten organiseren.

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn, kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

Adres

bso Klavervier
Koolzaadveld 1
6641 ST Beuningen
LRK-nummer 124033891

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Opvang nodig? Vraag het de clustermanager.

Na school
ma:      14.00 - 18.00 uur
di:        14.00 - 18.00 uur
woe:    gesloten
do:       14.00 - 18.00 uur
vr:        gesloten

Schoolvakanties
ma:      08.00 - 18.00 uur
di:        08.00 - 18.00 uur
woe:    bij bso Montijn
do:       08.00 - 18.00 uur
vr:        bij bso Montijn

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer