• Je kind kiest wat hij of zij wil doen
  • Leuk vakantieprogramma
  • Veel buitenspelen op het schoolplein of in de speeltuin
  • Een vertrouwde omgeving in kindercentrum Kloek
  • Leeftijdsgericht aanbod

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Kloek zit tegenover basisschool Klein Heyendaal. Je kind kan in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten bijkomen van een drukke schooldag. We bieden uiteenlopende activiteiten die we samen met de kinderen van de KION Kinderraad van Kloek bedenken. Bij kindercentrum Kloek komen veel kinderen uit Heijendaal, Galgenveld, Groenewoud en Heilig Landstichting. 

Ruimte voor elk kind

Bij bso Kloek is er alle ruimte voor je kind om op zijn of haar manier bij te komen van de dag. We stimuleren kinderen om buiten te spelen. Op het speelplein staat een bouwkeet met een atelier erin waar je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop kan geven. Wil je kind zich liever even terugtrekken met een boek op de bank, buitenspelen op het schoolplein met klasgenoten of volgt hij een activiteit die op school wordt georganiseerd? Geen probleem, het is allemaal mogelijk.

Het vakantieprogramma van KION

We maken van elke vakantie een groot feest. Elke dag organiseren we weer iets anders: boulderen, speurtochten, hindernisbanen, voetbaltoernooien, bouwmiddagen, schildercursussen en nog veel meer. De grotere evenementen organiseren we samen met andere KION-locaties. 

Gezonde kinderopvang

We werken met het programma ‘Gezonde start’. Dat betekent onder andere dat we kritisch zijn op ons voedingsbeleid. Een aantal pedagogisch medewerkers heeft scholing gehad op dit gebied. Deze medewerkers nemen regelmatig de producten die we je kind aanbieden onder de loep. Na school krijgt je kind groente of fruit en een beker water. Daarnaast moedigen we buitenspelen aan. We maken hiervoor gebruik van de speelplaats van Kloek, het schoolplein van Klein Heyendaal en het grasveld naast de bso. 

Onderdeel van kindercentrum Kloek

De buitenschoolse opvang zit in hetzelfde gebouw als het kinderdagverblijf. Hierdoor is het een vertrouwde plek wanneer je kind naar school gaat. Je kind kent de gezichten, het gebouw en de sfeer. Dit maakt de overgang naar school makkelijker. Daarnaast kun je als je meerdere kinderen hebt, ze allemaal op dezelfde plek ophalen. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van basisschool Klein Heyendaal komen bij ons
Barbara

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

bso Kloek
Prof. de L. Wendelsstraat 29
6524 RL Nijmegen
LRK-nummer 217897253

Openingstijden

Na school 
ma:      15.15 - 18.00 uur
di:        15.15 - 18.00 uur
woe:    12.30 - 18.00 uur
do:       15.15 - 18.00 uur
vrij:      12.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang tot 18.30 uur mogelijk

Vakanties
Dagelijks: 8.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang in de vakantie vanaf 7.30 uur mogelijk

Ook op dit adres