• Samen met kinderdagverblijf en peutergroep
  • Drie groepen bso
  • Aandeel kinderen in activiteitenaanbod
  • Veel buitenspelen en bouwkeet met atelier

Schrijf je in

Onze buitenschoolse opvang zit samen met het kinderdagverblijf en de peutergroep in één gebouw. Lekker makkelijk. Omdat bso-tijd vrije tijd is voor kinderen werken wij met zo min mogelijk regels en afspraken. Samen met hen bedenken wij thema’s en sluiten daar met de activiteiten op aan. Kinderen hebben de keuze om daaraan deelnemen of zelf te bepalen wat ze doen.

Veel kinderen kiezen ervoor om lekker buiten te spelen. Wij juichen dat toe omdat we dat erg belangrijk vinden. We gebruiken het schoolplein en het grasveld tegenover ons gebouw of de speeltuin van het kindercentrum.
Als kinderen graag een moment van rust nodig hebben dan is daar natuurlijk ruimte voor. Na een intensieve schooldag heeft een kind soms behoefte aan een boek of extra aandacht van de pedagogisch medewerker.

Wij werken met het programma ‘gezonde start’ en daarom krijgen de kinderen na school fruit en groente met een heerlijk glas gekoeld water of thee.

Ben je enthousiast geraakt om met je kind een kijkje te komen nemen dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Kindercentrum Kloek is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool Klein Heyendaal komen bij ons
Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk al bijna dertig jaar bij KION.

Ik geniet als ik de kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken en de medewerkers het gevoel kan geven dat ze gezien en gehoord worden. Én dat ouders tevreden zijn over de diensten die wij leveren.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben zijn gastvrij en klantvriendelijk naar alle bezoekers. We nemen de tijd voor ouders tijdens breng- en haalmomenten. We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

bso Kloek
Prof. de L. Wendelsstraat 29
6524 RL Nijmegen
LRKP-nummer 217897253

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00/18.30 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

Impressie van bso Kloek

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten