• Gevestigd in basisschool St. Lambertus
  • Zeer ruime buitenruimte
  • Verwachte openingsdatum 1 mei 2023

Schrijf je in

Bso Maasbommel is gevestigd in basisschool St. Lambertus. De locatie beschikt over een ruime buitenruimte die rechtstreeks vanuit de groepsruimte te bereiken is en waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Naast de groepsruimte en de buitenruimte, kan er ook gebruik worden gemaakt van de centrale hal en de speelzaal van de school.

Bij buitenschoolse opvang Maasbommel stimuleren we kinderen om hun talenten te ontdekken. Ieder kind doet dit op zijn eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond. Op deze locatie is ook de peutergroep Maasbommel gevestigd.

Linda

Ik ben Clustermanager in de regio West Maas en Waal en Druten. De locaties zijn kleinschalig dorpse locaties waar echt het “ons kent ons” gevoel heerst. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen.

Ieder kind is uniek en mag zijn wie ze willen zijn. We volgen dagelijks de kinderen in hun ontwikkeling en bieden aan wat daarbij nodig is. Samen met het team staan we ervoor om van elke dag een feestje te maken. Elke dag ontdekken en leren we samen met de kinderen.

Een belangrijke taak is de samenwerking met de scholen in de omgeving. Een doorgaande lijn is voor kinderen van belang om te kunnen groeien en blijven groeien.

Je bent welkom om een kijkje te komen nemen, zien we je binnenkort?

Adres

bso Maasbommel
Kampstraat 21a
6627 AS Maasbommel
LRK-nummer 150872306

Clustermanager

Openingstijden

Voorschoolse en verlengde opvang in overleg mogelijk.

ma:    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten
do:     * / 14.00 - 18.00 uur
vr:      gesloten

* Op donderdag bieden we voorschoolse opvang.

Schoolvakanties
Bij bso Beneden-Leeuwen

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer