• Gevestigd in basisschool St. Lambertus
  • Zeer ruime buitenruimte
  • Verwachte openingsdatum 1 mei 2023

Schrijf je in

Bso Maasbommel is gevestigd in basisschool St. Lambertus. De locatie beschikt over een ruime buitenruimte die rechtstreeks vanuit de groepsruimte te bereiken is en waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Naast de groepsruimte en de buitenruimte, kan er ook gebruik worden gemaakt van de centrale hal en de speelzaal van de school.

Bij buitenschoolse opvang Maasbommel stimuleren we kinderen om hun talenten te ontdekken. Ieder kind doet dit op zijn eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond. Op deze locatie is ook de peutergroep Maasbommel gevestigd.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

bso Maasbommel
Kampstraat 21a
6627 AS Maasbommel
LRK-nummer 150872306

Clustermanager

Openingstijden

Voorschoolse en verlengde opvang in overleg mogelijk.

ma:    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten
do:     * / 14.00 - 18.00 uur
vr:      gesloten

* Op donderdag bieden we voorschoolse opvang.

Schoolvakanties
Bij bso Beneden-Leeuwen