• Onderdeel van brede school Michiel de Ruyter
  • Gevestigd in school en in multifunctioneel centrum Titus Brandsma
  • Kleinschalig met vier groepen
  • Samenwerking met het Activiteitenplein en De Lindenberg

Schrijf je in

Bso Michiel maakt onderdeel uit van Brede School Michiel de Ruyter en is gevestigd in de school en in multifunctioneel centrum Titus Brandsma. De kinderen spelen op het schoolplein, in de natuur- ontdektuin, op het Boerenlandje en in de sportzaal. 

Bso Michiel heeft een heel groot activiteitenaanbod. Dat organiseren we in samenwerking met het Activiteitenplein van Tandem en De Lindenberg. Er is dus altijd van alles te doen en te beleven. We vinden het belangrijk dat kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Daarom werken we met ervaren pedagogisch medewerkers en specialisten voor beeldende vorming, muziek en sport. Tijdens vakanties hebben we een spetterend activiteitenprogramma, omdat we dan lekker de hele dag de tijd hebben. Kinderen vinden het een feest om naar bso Michiel te gaan! 

Voor de voorschoolse opvang kunnen kinderen terecht bij bso Michiel, locatie Pastoor Zegersstraat in het gebouw van kinderdagverblijf Joki. 

Kinderen van bs Michiel de Ruyter komen bij ons.
Ilja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ilja Rikken en ik werk sinds november 2016 bij KION.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn locaties voor kinderen, ouders en medewerkers de beste plaats is waar ze kunnen zijn; waar het altijd goed is.

In mijn cluster vind je het totale pakket: kinderen van nul tot dertien jaar kunnen bij ons terecht. Onze ruimtes zijn rijk ingericht en we bieden veel verschillende activiteiten.

Adres

bso Michiel Tweede Oude Heselaan
Tweede Oude Heselaan 386
6542 VJ Nijmegen
LRKP-nummer 442757037

Clustermanager

Openingstijden

Voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur aan de Pastoor Zegersstraat 77 

Na school tot 17.00/18.00 uur

In vakanties 18.00 uur

Ook op dit adres

Impressie van bso Michiel Tweede Oude Heselaan

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten