• Voor kinderen van 4 tot 9 jaar
  • Outdoorgroep De Landrovers
  • Theaterclub en moestuin
  • Aparte vakantie-activiteiten
  • Tuin met verstoptunnel én klimhuis

Schrijf je in

De ingang van de buitenschoolse opvang is een beetje verscholen aan de andere kant van voorzieningenhart De Klif. Kinderen in rode en oranje KION T-shirts, gaan samen met pedagogisch medewerkers struinen in de natuur. In de tuin spelen de jongere kinderen van de instroomgroep De Guppies, ze zitten in de verstoptunnel of zitten in het klimhuis. Binnen is ruimte om te tekenen, een boek te lezen of huiswerk te maken. De theaterliefhebbers spelen bij de theaterclub en we bieden nieuwe activiteiten in de vorm van een serie workshops. Elke dag kiezen de kinderen hun eigen programma, ze starten in de vaste basisgroep met kinderen en pedagogisch medewerkers die ze kennen en kunnen daarna meedoen aan een activiteit, theater, knutselen, gewoon 'chillen' of lekker naar buiten. We vinden het belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen zijn en samen spelen. We hebben vijf groepen voor kinderen van vier tot en met acht jaar. Er is één instroomgroep voor de jongste kinderen en er is één 7+ groep voor de oudere kinderen.

De buitenschoolse opvang zit samen met peutergroep en kinderdagverblijf Ondersteboven in voorzieningenhart De Klif. Hier is ook basisschool De Oversteek, de bibliotheek, GGD, jongerencentrum Bindkracht10 en De Lindenberg. Allemaal leuke organisaties waar we veel mee samen werken.

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang waar jouw kind zich op veel verschillende manier kan ontspannen na een drukke schooldag? Kom dan eens kijken bij bso Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van De Oversteek en Samsam komen bij ons
Iris

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Iris van Dinteren.

Ik werk sinds januari 2017 bij KION en mijn grootste uitdaging is om een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor kinderen zich op een leuke en uitdagende manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Het kindercentrum is recent verbouwd en opgefrist. Bij het kinderdagverblijf bieden we muziekles, babymassage en peuteryoga en voor de peuters is er Uk & Puk. Bij de buitenschoolse opvang doen we workshops, hebben we een theater-bso (in het theater van De Klif) én een natuur-bso, dus voor elk wat wils.

Adres

bso Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 130168026

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
woe:   07.30 - 08.45 uur
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       07.30 - 08.45 uur
Opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk op aanvraag
Op woensdag opvang bij bso Jump

Na school 
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
Opvang tot 18.30 uur mogelijk op aanvraag

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers en door het aanbod aan theater/musicalvoorstellingen en hiervoor te repeteren vindt onze dochter het hier geweldig.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.