• Veel buitenspeelmogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg
  • Twee groepen, één voor kinderen tot zeven jaar en één voor de oudere kinderen

Schrijf je in

De bso zit samen met de peutergroep en het kinderdagverblijf in een aparte vleugel bij basisschool Op Weg. Samen vormen we kindercentrum Op Weg.
In de omgeving zijn er veel buitenspeelmogelijkheden. We hebben een eigen buitenspeelruimte en we maken gebruik van het aangrenzende schoolplein. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, zoals de Speulplek, een buitenspeelruimte met natuurlijke materialen en de Bisonbaai in de buurt.

De bso heeft twee groepen. Eén voor de kinderen tot ongeveer zeven jaar en één voor de oudste kinderen. De jongere kinderen spelen in dezelfde ruimte als de peutergroep. Hier hebben we een ruime poppenhoek voor fantasiespel, een grote tafel om aan te tekenen en knutselen en een hal waar naar hartenlust gebouwd kan worden. De groepsruimte voor de oudere kinderen bevindt zich op de eerste verdieping, boven het kinderdagverblijf. Deze is in huiselijke sfeer ingericht, met verschillende hoeken.

Op woensdag en vrijdag werken wij samen met het kinderdagverblijf en kan het door de lage kindaantallen voorkomen dat er een gecombineerde opvanggroep is voor alle kinderen van 0-13 jaar. 

Kinderen van basisschool Op Weg komen bij ons

Adres

bso Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 885493680

Openingstijden

Voor school:
ma:
     7.30 - 8.45 uur
di:       7.30 - 8.45 uur
woe:   gesloten*
do:      7.30 - 8.45 uur
vrij:     gesloten*

Na school:
ma:
     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   gesloten*
do:      15.15 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties

Schoolvakanties:
7.30 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers van de bso zijn erg begaan met de kinderen en doen erg hun best om de kinderen een fijne tijd te geven en leuke activiteiten te bedenken.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.