• Eigen buitenspeelruimte
  • Mooie nieuwe groepsruimtes

Schrijf je in

De bso verhuist, samen met de peutergroep, naar een apart gebouw aan de anderen kant van basisschool Op Weg. Daar krijgen we mooie nieuwe groepsruimtes.

In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om buiten te spelen. We hebben een eigen buitenspeelruimte en we maken gebruik van het aangrenzende schoolplein. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, zoals de Speulplek, een buitenspeelruimte met natuurlijke materialen en de Bisonbaai in de buurt.

De bso heeft twee groepen. Eén voor de kinderen tot ongeveer 7 jaar en één voor de oudste kinderen. De jongere kinderen spelen in dezelfde ruimte als de peutergroep. Hier hebben we een ruime poppenhoek voor fantasiespel, een grote tafel om aan te tekenen en knutselen en een hal waar naar hartenlust gebouwd kan worden. De groepsruimte voor de oudere kinderen bevindt zich op de eerste verdieping, boven het kinderdagverblijf. Deze is in huiselijke sfeer ingericht, met verschillende hoeken.

Op woensdag gaan de kinderen naar bso Villa Hoog en Laag in Beek. 

Er komen alleen kinderen van basisschool Op Weg bij ons.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

bso Op Weg
Prinses Beatrixstraat 53B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 268239368

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:
     7.30 - 8.45 uur
di:       7.30 - 8.45 uur
woe:   gesloten*
do:      7.30 - 8.45 uur
vrij:     gesloten*

Na school
ma:
     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   gesloten*
do:      15.15 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties

Schoolvakanties
7.30 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers van de bso zijn erg begaan met de kinderen en doen erg hun best om de kinderen een fijne tijd te geven en leuke activiteiten te bedenken.