• Voor kinderen vanaf tien jaar
  • Veel sportieve activiteiten
  • Eén groep
  • Zelfstandig spelen

Schrijf je in

Bso Pico, locatie Energieweg bevindt zich op sportpark Schoonhorst in de voetbalkantine van Blauw‐Wit. Gezien de ligging bieden we veel sportieve activiteiten aan en maken we hierbij gebruik van de kunstgrasvelden.

Ook voor kinderen met andere interesses zorgen we voor genoeg activiteiten. In de voetbalkantine maken we gebruik van de bestuurskamer waar we knutselen en spelletjes doen. Er is hier een computer met internet. Daarnaast hebben we een kleinere ruimte die de kinderen hebben omgedoopt tot 'chillruimte'. Hier staat een bank en de spelcomputer en kunnen de kinderen hun gang gaan.

Deze locatie is in principe voor kinderen van tien jaar en ouder, we hebben één groep met maximaal twintig kinderen. In enkele gevallen plaatsen we ook een negenjarige. Omdat het karakter van de locatie vraagt om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid doen we dit alleen als zowel de ouders als wij denken dat het kind er aan toe is. Kinderen van vier en vijf jaar vangen we op bij Pico, locatie Henry Dunantstraat. Kinderen van zes tot en met negen jaar gaan naar de locaties van Pico aan de Florence Nightingalestraat of aan de Kerkstraat.
In de vakanties werken alle locaties samen.

Kinderen van De Lanteerne en Het Octaaf komen bij ons
Marianne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marianne Krabben en sinds 2002 werk ik bij KION.

Ik ga na mijn werkdag met een goed gevoel naar huis als ik weet dat ruim tweehonderd kinderen die dag weer een betekenisvolle en uitdagende dag hebben beleefd binnen een liefdevolle omgeving.

Mijn cluster is heel divers met drie verschillende basisscholen met ieder hun eigen identiteit waar we intensief mee samenwerken. De kinderen die bij ons komen hebben verschillende (culturele) achtergronden en interesses waardoor ze veel van elkaar leren. Geen dag is hetzelfde.

Adres

bso Pico Energieweg
Energieweg 45
6541 CW Nijmegen
LRKP-nummer 962457668

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 17.00/18.00/ uur
 
Verlengde opvang mogelijk bij hoofdlocatie Pico tot 18.30 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00/18.30 uur

 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Als moeder vind ik het natuurlijk jammer dat ik moet werken en zelf mijn kind niet kan opvangen maar gelukkig zijn er de pedagogisch medewerkers van Pico die mijn kind liefdevol opvangen, waar hij zich veilig voelt en zichzelf mag zijn. Dit vinden wi

Impressie van bso Pico Energieweg

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten