• Voor kinderen vanaf 9 jaar
  • Veel sportieve activiteiten
  • Chillplek om bij te komen
  • Lekker gamen of een balletje trappen met vrienden

Schrijf je in

Bso Pico is een veelzijdige buitenschoolse opvang in Nijmegen-West. De bso is verdeeld over meerdere locaties. Bij bso Pico Energieweg zijn de activiteiten gericht op oudere, zelfstandige basisschoolkinderen. De pedagogisch medewerkers werken vanuit een Jenaplan-basis en sluiten daarmee goed aan op de visie van basisschool De Lanteerne

Activiteiten op de bso

De bso zit in de kantine van voetbalvereniging Blauw-Wit op sportpark Schoonhorst. Dit sportpark ligt aan de Energie weg aan de rand van Hees in Nijmegen Oud-West. Wij gebruiken de ingang vanaf de Kerkstraat. Een balletje trappen op een van de kunstgrasvelden is dan ook een favoriete bezigheid.Ook voor kinderen met andere interesses hebben we genoeg activiteiten. We zorgen voor een groot aanbod in spelletjes en besteden veel aandacht aan handvaardigheid. In een kleinere ruimte ernaast staat een bank en een spelcomputer. Deze ruimte is door de kinderen al snel omgedoopt tot ‘chillruimte’.

Vakantie op de buitenschoolse opvang

Minder vakantiedagen dan je kind? Bij KION is dat geen probleem. We zorgen voor een supergaaf vakantieprogramma, zodat je kind ook als jij moet werken een vakantie om nooit te vergeten krijgt. Tijdens de vakanties gaan alle kinderen van Pico naar de hoofdlocatie op de Florence Nightingalestraat.

 

Kinderen van De Lanteerne en andere buurtscholen komen bij ons.
Guus

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Guus van Kan en ben in januari 2019 gestart bij KION.

Ik kijk ernaar uit om voor kinderen, ouders en medewerkers het aanspreekpunt te zijn. Om medewerkers op de juiste manier te faciliteren zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen spelenderwijs hun talenten leren ontdekken.

Kinderopvang kan hierin een belangrijke rol spelen door middel van het aanbieden van een breed scala aan activiteiten op het gebied van kunst, sport, cultuur en natuur.

Adres

bso Pico Energieweg
Energieweg 45
6541 CW Nijmegen
LRK-nummer 962457668

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Dagelijks: 7.30 - 8.30 uur

Na school 
ma:      14.15 - 18.00 uur
di:        14.15 - 18.00 uur
woe:    12.15 - 18.00 uur
do:       14.15 - 18.00 uur
vrij:      14.15 - 18.00 uur
Op aanvraag tot 18.30 uur op de hoofdlocatie

Vakanties op hoofdlocatie 
Dagelijks: 8.00 - 18.00 uur
Op aanvraag vanaf 7.30 uur en tot 18.30

 

 

 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Als moeder vind ik het natuurlijk jammer dat ik moet werken en zelf mijn kind niet kan opvangen maar gelukkig zijn er de pedagogisch medewerkers van Pico die mijn kind liefdevol opvangen, waar hij zich veilig voelt en zichzelf mag zijn. Dit vinden wi

Altijd opvang. Altijd in de buurt.