• Kleinschalige opvang
  • Gevestigd in Montessorischool Dukenburg
  • Op ma, di, do en vrij geopend

Schrijf je in

Bso SamSam is een kleinschalige bso gevestigd in de Montessorischool Dukenburg in de groene wijk Malvert.
De bso bestaat uit twee basisgroepen met kinderen in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Maximaal komen er twintig kinderen per groep.

De bso maakt gebruik van een klaslokaal en de aula in school. De kinderen hebben op het schoolplein de ruimte om te spelen en te ontdekken. Bij slecht weer mogen ze gebruik maken van de in school gelegen gymzaal.

Deze locatie is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

bso SamSam
Malvert 73-73
6538 DJ Nijmegen
LRKP-nummer 205687507

Clustermanager

Openingstijden

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn dat de locatie in de school van onze kinderen zit: dat is vertrouwd voor de kinderen en logistiek makkelijk voor ons. De locatie is erg leuk ingericht en stimulerend voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.