• Kleinschalige en gezellige bso in Malvert
  • Opvang in Montessorischool Dukenburg
  • Aparte chillplek voor 8+ kinderen

Schrijf je in

Welkom bij bso SamSam

Zit jouw kind op Montessorischool Dukenburg in Nijmegen en zoek je buitenschoolse opvang? Bij bso SamSam zijn kinderen van 4-13 jaar van harte welkom om na schooltijd gezellig te komen spelen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw kind na de schooldag een leuke en gezellige tijd heeft. Want dat wil toch ieder kind?

Over bso SamSam

Bij onze gemoedelijke bso doen we er alles aan om jouw kind een leuke tijd te bezorgen. Na schooltijd eten en drinken we eerst gezellig wat. En dan is het tijd om te spelen. Dat doen we binnen of buiten op het schoolplein. En is het wat minder mooi weer? Dan maken we gebruik van de speelzaal. Samen met ons betrokken en creatieve team pedagogisch medewerkers beslist jouw kind aan welke activiteit hij of zij mee wil doen. Heeft je kind zin om te koken of te knutselen? Of doet hij of zij liever mee aan een buitenspel? Jouw kind kiest gewoon lekker zelf. En is je zoon of dochter 8+? Dan is onze chillplek op de vide natuurlijk ‘the place to be’. En komt je kind in de schoolvakantie spelen? Dan gaan we met z’n allen naar bso De Prins.

Hoe ziet de bso eruit?

De bso-ruimte is gezellig ingericht met voldoende speel- en spelmaterialen. Ook is er een een vide met heerlijke kussens. Een fijne chillplek voor de wat oudere kinderen.

De groepsindeling

Iedere dag spelen er maximaal 22 kinderen bij ons in de leeftijd van 4-13 jaar. De kinderen zitten in één groep. Alle leeftijden dus gezellig bij elkaar.

 

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION. 

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VE+ programma’s. 

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voorschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

bso SamSam
Malvert 73-73
6538 DJ Nijmegen
LRK-nummer 205687507

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     14.45 - 18.00 uur
di:       14.45 - 18.00 uur
woe:   gesloten
do:      14.45 - 18.00 uur
vr:       gesloten

Schoolvakanties
08.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn dat de locatie in de school van onze kinderen zit: dat is vertrouwd voor de kinderen en logistiek makkelijk voor ons. De locatie is erg leuk ingericht en stimulerend voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.