• We vormen met basisschool een kindcentrum
  • Één groep voor 4 tot 13 jaar
  • Samen met kinderdagverblijf en peutergroep

Schrijf je in

In kindcentrum Vossenburcht delen we het gebouw met de basisschool Vossenburcht en hebben we naast de buitenschoolse opvang ook een kinderdagverblijf en een peutergroep.

We hebben een licht en gezellig lokaal in de school, die we delen met de peutergroep. We maken gebruik van de schoolpleinen van school, waardoor we veel buitenruimte hebben. Samen maken wij onderdeel uit van Brede School Hatert.

Er is een nauwe samenwerking met de basisschool. We werken veel samen met leerkrachten van school en zorgen voor een doorgaande lijn van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Bouchra

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Bouchra Ammi en ik werk sinds april 2023 bij KION.

Het geeft mij voldoening om elke dag lachende kinderen, tevreden ouders en enthousiaste medewerkers te zien die zich welkom en thuis voelen. In ons team zorgen we voor de kinderen en voor elkaar.

De uitdaging voor mij is het creëren van een fijne en veilige omgeving voor iedereen door de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, kunnen zij hun werk met plezier doen en uitdagende activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Elk kind is uniek en verdient om gezien en gehoord te worden zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze ruimtes zijn rijk en uitnodigend ingericht en bieden ruimte om talenten te ontdekken.

Adres

bso Vossenburcht
Dr. Kuyperstraat 2-4
6535 TK Nijmegen
LRK-nummer 188463513

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Opvang nodig? Vraag het de clustermanager.

Na school
ma:      15.00 - 18.00 uur
di:        15.00 - 18.00 uur
woe:    12.00 - 18.00 uur
do:       15.00 - 18.00 uur
vr:        11.45/15.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
08.00 tot 18.00 uur bij bso De Regenboog
Opvang nodig vanaf 07.30 uur? Vraag het de clustermanager. 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer