• Gelegen in cultureel centrum Bogerd
  • Mooie beleeftuin
  • Volgens de pedagogische visie: Reggio Emilia

Schrijf je in

Midden in cultureel centrum Bogerd ligt kinderdagverblijf Bogerd. 

Over kinderdagverblijf Bogerd

Kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar zijn bij kinderdagverblijf Bogerd welkom. Buitenspelen vinden wij belangrijk. Zo spelen wij ook bij regen buiten en proberen altijd twee keer per dag met alle kinderen een frisse neus te halen. Ook baby’s komen bij ons zoveel als mogelijk in de buitenlucht.

Uitdagende speelhoeken

Kinderdagverblijf Bogerd heeft een ruim lokaal met een fijne, rustige sfeer. In het lokaal is een natuurlijke verdeling tussen rust en ontdekkend spel. Het lokaal beschikt over ruime en rijke hoeken waar kinderen uitgedaagd worden tot actief en ontdekkend spel. Wij bieden veel open-eind-speelgoed aan waardoor de creativiteit en fantasie van kinderen geprikkeld worden.

Onze buitenruimte is een beleeftuin waarin kinderen van alles kunnen ontdekken. Daarnaast hebben wij buiten ook nog bedjes staan waar kinderen in de buitenlucht kunnen slapen.

Zelf de wereld ontdekken bij kinderdagverblijf Bogerd

Bij kinderdagverblijf Bogerd geven wij kinderen de ruimte om vanaf jongs af aan hun nieuwsgierigheid te ontwikkelen om te leren, passies te ontdekken en hun fantasie te gebruiken voor creativiteit. Dit doen wij door het bieden van rijke hoeken, open-eind-materiaal en goed naar de kinderen en hun talenten te kijken. Wij bieden projecten aan die uit de omgeving en de interesses van de kinderen ontstaan.

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

kdv Bogerd
Van Heemstraweg 53
6651 KH Druten
LRK-nummer 241352769

Clustermanager

Openingstijden

ma:     07.30 - 18.00 uur
di:       07.30 - 18.00 uur
woe:   07.30 - 18.00 uur
do:      07.30 - 18.00 uur
vrij:     07.30 - 18.00 uur

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer