• Prachtig nieuw pand
  • Kleine groepen, veel aandacht per kind
  • Fijne sfeer door natuurlijke materialen en lichte kleuren

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Brakkenstein is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf met twee mooie groepsruimtes in de nieuwbouw van basisschool Brakkenstein. De groepen zijn klein, er zitten maximaal 12 kinderen in elke groep.

De grote, open groepsruimtes staan met elkaar in verbinding door een grote glazen schuifdeur. Hierdoor kunnen de ruimtes worden samengevoegd wanneer dat handig is. Door gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen, hangt er een prettige en rustige sfeer.

We bieden veel verschillende speelmaterialen en -mogelijkheden, zodat je kind op zijn of haar eigen tempo eigen talenten kan leren kennen en kan ontdekken wat hij of zij leuk vindt. We stimuleren je kind hierbij. We zorgen voor een prettige en huiselijke omgeving waarin je kind zich fijn en veilig voelt en zo ongehinderd op avontuur kan gaan.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Marjon

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marjon Best en ik werk sinds 1991 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om te zorgen voor een fijne plek voor de kinderen waar ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Waar ze een band opbouwen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Bij mijn locaties werken betrokken medewerkers in hechte teams. De afstemming is direct en helder waardoor kennis en kunde makkelijk worden gedeeld.

Adres

kdv Brakkenstein
Heyendaalseweg 235
6525 SG Nijmegen
LRK-nummer 222908221

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 mogelijk

 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.