• Springlab: beweegvloer voor 2+
  • Drie buitenspeelruimtes
  • Babygroep, peutergroep, drie groepen 0-4 jaar
  • Buiten slapen: veilig en gezond in een buitenbedje

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Berenboot zit in een zijstraat van de Muntweg. Je kunt veilig parkeren voor de deur. We denken graag met je mee en bieden veel extra mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en hebben een professioneel en betrokken team.

Onze groepsruimtes zijn ruim en gezellig en zijn zo ingericht dat jouw kind op een natuurlijke manier tot spel uitgedaagd wordt. Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeften. Daarom hebben we gekozen voor zowel horizontale als verticale groepen. We hebben één babygroep, één peutergroep en drie verticale groepen.

We zijn veel buiten. De kleintjes kunnen in onze buitenbedjes slapen en grotere kinderen spelen in een van onze buitenruimtes. De babygroep en de peutergroep hebben elk een eigen buitenspeelruimte. Midden in het dagverblijf ligt onze grote sfeervolle binnentuin. Hier kunnen de kinderen heuvel op en af fietsen, spelen in de zandbak en door de wilgentunnel sluipen. We maken regelmatig uitstapjes met de grote bolderwagen naar het Goffertpark, de kinderboerderij of de natuurspeeltuin.

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. De peuters maken elke week een uitstapje naar de afdeling Sport & Bewegen in het ROC voor hun gymles. Ondertussen doen de andere kinderen beweegactiviteiten in de hal van het kinderdagverblijf en maken ze onder andere gebruik van de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt  meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Roxanne

Mijn naam is Roxanne Huisman-Geelen en ik werk sinds juni 2020 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers een fijne werkdag hebben waarin veel aandacht is voor de ontwikkeling en het speelplezier van het kind. Samen met scholen zorgen voor een doorgaande lijn vind ik belangrijk. Het belang van het kind staat hierbij te allen tijde voorop.

Wij bieden diverse soorten kinderopvang en doen dit met veel zorg en aandacht. De teams werken met een groot hart voor de kinderen waardoor ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten.

Adres

kdv De Berenboot
Ploegstraat 1
6532 TV Nijmegen
LRK-nummer 217215658

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 18.30 uur mogelijk. 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Gezellige sfeer met veel aandacht; mooie binnen- en leuke buitenruimte met veel buitenspelen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.