• Peuteryoga, peutergym en 'Baby&Fit'
  • Drie buitenspeelruimtes
  • Babygroep, peutergroep, drie groepen 0-4 jaar

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Berenboot ligt in een zijstraat van de Muntweg. Je kunt veilig parkeren voor de deur. We denken graagmet je mee en bieden veel extra mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en hebben een professioneel en betrokken team. Iedere werkdag zijn we geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Verlenging is mogelijk vanaf 7.00 tot 19.00 uur, per half uur extra af te nemen.

Onze groepsruimtes zijn ruim en gezellig en zijn zo ingericht dat kinderen op een natuurlijke manier tot spel uitgedaagd worden. Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeften. Daarom hebben we gekozen voor zowel horizontale als verticale groepen. We hebben één babygroep, één peutergroep en drie verticale groepen.

We zijn veel buiten. De kleintjes kunnen in onze buitenbedjes slapen en grotere kinderen kunnen spelen in een van onze buitenruimtes. De babygroep en de peutergroep hebben elk een eigen buitenspeelruimte. Midden in het dagverblijf ligt onze grote sfeervolle binnentuin. Hier kunnen de kinderen glijden van de glijbaan, heuvel op en af fietsen, spelen in de zandbak, door de wilgentunnel sluipen. We maken regelmatig uitstapjes met de grote bolderwagen naar het Goffertpark, de kinderboerderij of de natuurspeeltuin.

Bewegen vinden we erg belangrijk. Vandaar dat we peutergym aanbieden voor de kinderen op onze locatie.

Thera

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thera Voshaar en ik werk bij KION sinds 1997.

Ik krijg voldoening als ik kinderen en medewerkers een geweldige dag kan bezorgen, iedere dag weer. Met zijn allen een fijne sfeer neerzetten en er zijn voor kinderen en ouders/verzorgers.

Elke locatie heeft zijn eigen pluspunten. Zo heeft Spoenk een groene omgeving met moestuin en kippen. Bij De Berenboot worden we steeds flexibeler en bewegen kinderen veel met yoga en gym. Bij het Kleurrijk is de doorgaande lijn met school heel duidelijk: voor de peuters via het programma Pyramide en bij de buitenschoolse opvang in een kleine gezellige groep met persoonlijke aandacht en leuke activiteiten.

Adres

kdv De Berenboot
Ploegstraat 1
6532 TV Nijmegen
LRK-nummer 217215658

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:    08.00 - 18.00 uur
vrij:   08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 19.00 uur mogelijk. 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Gezellige sfeer met veel aandacht; mooie binnen- en leuke buitenruimte met veel buitenspelen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.