• Peuteryoga, peutergym en 'Baby&Fit'
  • Drie buitenspeelruimtes
  • Babygroep, peutergroep, drie groepen 0-4 jaar

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Berenboot ligt in een zijstraat van de Muntweg. Je kunt veilig parkeren voor de deur. We denken graag met je mee en bieden veel extra mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en hebben een professioneel en betrokken team. Iedere werkdag zijn we geopend en verlenging is mogelijk vanaf 7.00 tot 19.00 uur, per half uur extra af te nemen.

Onze groepsruimtes zijn ruim en gezellig en zijn zo ingericht dat jouw kind op een natuurlijke manier tot spel uitgedaagd wordt. Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeften. Daarom hebben we gekozen voor zowel horizontale als verticale groepen. We hebben één babygroep, één peutergroep en drie verticale groepen.

We zijn veel buiten. De kleintjes kunnen in onze buitenbedjes slapen en grotere kinderen kunnen spelen in een van onze buitenruimtes. De babygroep en de peutergroep hebben elk een eigen buitenspeelruimte. Midden in het dagverblijf ligt onze grote sfeervolle binnentuin. Hier kunnen de kinderen glijden van de glijbaan, heuvel op en af fietsen, spelen in de zandbak, door de wilgentunnel sluipen. We maken regelmatig uitstapjes met de grote bolderwagen naar het Goffertpark, de kinderboerderij of de natuurspeeltuin.

Bewegen vinden we erg belangrijk. Vandaar dat we peutergym aanbieden voor de kinderen op onze locatie.

Kim

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Kim Kreeftmeijer en ik werk vanaf januari 2020 bij KION als clustermanager.

Samen met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers bieden wij de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving. De kinderen spelenderwijs hun talenten laten ontdekken, ze met een grote glimlach op het gezicht rond zien lopen, dát geeft mij veel voldoening.

Voel je thuis bij ons!

Adres

kdv De Berenboot
Ploegstraat 1
6532 TV Nijmegen
LRK-nummer 217215658

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 19.00 uur mogelijk. 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Gezellige sfeer met veel aandacht; mooie binnen- en leuke buitenruimte met veel buitenspelen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.