• Kindcentrum De Verbinding opent in het voorjaar van 2022 haar deuren
  • Tijdelijke huisvesting bij kinderdagverblijf Klimop
  • Bso De Verbinding Barbarastraat verhuist in het voorjaar van 2022 ook naar dit adres
  • Samen met basisschool onder één dak

Schrijf je in

Tijdelijke situatie
Op 13 september start alvast één groep voor 0 tot 4 jaar bij kinderdagverblijf Klimop. Dit is tijdelijke huisvesting tot de nieuwbouw van kindcentrum De Verbinding klaar is.

Vanaf voorjaar 2022
Op een mooie plek aan de Waal aan de Steltsestraat ontstaat een prachtig nieuw kindcentrum in Lent. De tuin van het kindcentrum grenst direct aan de dijk waar we een ontdektuin aanleggen. Naast het reguliere aanbod hebben we etra aandacht voor natuurbeleving en duurzaamheid. Zo zullen we dagelijks veel buiten zijn om de dieren in het dierenverblijf te verzorgen en onze eigen groenten en bloemen te kweken in de moestuin. Er valt dus veel te beleven bij De Verbinding. Aan het eind van de dag zie je aan je kind dat het heerlijk heeft gespeeld. Ons streven is dat een kind iedere dag een nieuw avontuur beleeft.

In hetzelfde gebouw opent ook bso De Verbinding.

Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en werk al heel wat jaren bij KION. Mijn locaties bevinden zich onder één dak met de basisscholen. Hierdoor hebben we veel contact en structureel overleg. Dit betekent meerwaarde en aandacht voor de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Als team zijn we tevreden als ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel achterlaten en dat kinderen aan het eind van de dag met een glimlach naar huis gaan.

Adres

kdv De Verbinding - Steltsestraat
Steltsestraat 50
6663 BS Lent
LRK-nummer Nog niet bekend

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is vervroegde opvang mogelijk 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.