• Onderdeel van Integraal Kind Centrum De Wieken
  • Twee groepsruimtes
  • Pedagogische visie verbonden aan de Daltonvisie
  • We werken met de VE methode Uk & Puk

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Wieken maakt deel uit van Integraal Kind Centrum De Wieken. Kenmerkend voor een IKC is dat kinderopvang en onderwijs onder één dak zitten en we werken vanuit één pedagogische visie. Bij De Wieken is de pedagogische visie geënt op het gedachtengoed van Helen Parkhurst, de Daltonvisie. 

Bij kinderdagverblijf De Wieken hebben we 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast het kinderdagverblijf is er in hetzelfde gebouw ook een peutergroep en een bso.

Eens per week zijn er beweeglessen voor de peuters in de gymzaal. Twee hiervoor opgeleide pedagogisch medewerkers verzorgen deze beweeglessen.
We hebben een omheinde speelplaats waar de kinderen naar hartenlust kunnen rennen, fietsen en ravotten.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We bieden Voorschoolse Educatie en maken gebruik van de methode Uk & Puk.

Euronews afbeelding

 

Maak kennis met de directie

De directie van kindcentrum De Wieken bestaat uit twee personen: Ivonne Broijl en Angelien van Beekveld.

Onze uitdaging is dat we met het hele team (onderwijs en kinderopvang) een Dalton-IKC ontwikkelen waar alle kinderen en ouders uit de wijk welkom zijn en zich thuis voelen.

Wij zijn een Integraal KindCentrum waarbij we alles onder één dak hebben: kinderdagverblijf, peutergroep, basisschool, buitenschoolse opvang en activiteitenplein. Hierdoor realiseren wij een doorgaande ontwikkel-/leerlijn voor kinderen van nul tot dertien jaar. En dit alles doen we in een prachtige en ruime buitenomgeving.

Adres

kdv De Wieken
Floraweg 69
6542 KB Nijmegen
LRK-nummer 772457049

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn betrokken en denken mee en de buitenruimte is creatief ingevuld zodat de kinderen er leuk kunnen spelen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.