• Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart
  • Twee groepen
  • Maximaal 24 kinderen

Schrijf je in

Leuk dat je een kijkje neemt op de locatiepagina van kinderdagverblijf Den Elt. Wij vormen samen met de bso een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent.

Bij het kinderdagverblijf komen in totaal maximaal 24 kinderen verdeeld over twee groepen.

Omdat we in het mooie MFA ’t Hart zitten, kunnen we samenwerken met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebied van gezamenlijke activiteiten maar ook in het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal, bibliotheek en de peuterspeelzaalruimte. Via de schuifpui in de groepsruimtes kunnen de kinderen makkelijk buiten spelen en dat gebeurt dan ook dagelijks. Voor de allerkleinsten is er een speciale babybox.

Als het even kan gaan we met de kinderen erop uit naar het bosje of het park. Een bezoekje aan de eenden is favoriet.
De kinderen krijgen bij ons de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor vrij spel en de pedagogisch medewerkers spelen in op de interesse van het kind om zo de ontwikkeling te stimuleren. Daarbij maken ze gebruik van het activiteitenprogramma Uk & Puk. Aan de hand van thema’s bieden we activiteiten aan op verschillende vlakken van de ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs en kunnen ze met vier jaar de overstap naar de basisschool goed aan.

Wil je een bezoekje brengen? Loop gerust even binnen. Een afspraak maken mag ook. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk al bijna dertig jaar bij KION.

Ik geniet als ik de kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken en de medewerkers het gevoel kan geven dat ze gezien en gehoord worden. Én dat ouders tevreden zijn over de diensten die wij leveren.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben zijn gastvrij en klantvriendelijk naar alle bezoekers. We nemen de tijd voor ouders tijdens breng- en haalmomenten. We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

kdv Den Elt
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRKP-nummer 763483783

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30/8.00 tot 18.00 uur

Heb je een specifieke wens dan denken wij graag mee.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De persoonlijke aandacht is fijn en kinderen en ouders voelen zich, mede dankzij de kleinschaligheid, welkom!

Impressie van kdv Den Elt

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten